Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg de bakre bremseklosser på en 1987 Harley-Davidson Sportster?

Skifte en 1987 Harley-Davidson Sportster sin bakre bremseklosser så snart puten slites ned til 2 mm av materialet vil sikre at maskinens bremsen fungerer på den maksimal effektivitet. Imidlertid kan en Sportster bygget i 1987 har en av to forskjellige bakre caliper typer, avhengig av tid på året det ble produsert. Selv om dette kan føre til noen forvirring når tiden kommer for å ta ut og skifte bremseklosser, forblir den metoden som brukes til å gjøre det veldig likt. Du trenger
Torxnyckelsats
Brake renere
Rags
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
Tidlig 1987 modeller
en

Fjern caliper bolter på begge ender av den bakre caliper med en unbrakonøkkel. Trekk den bakre bremsekalippernes opp og ut av hjulet i bremse rotoren og bøylen er festebraketten.
2

Ta ut bremseklossene fra begge sider av den bakre caliper er monteringsbrakett. Rengjør braketten grundig med brems renere og tørk av med en fille. Plasser den nye bremsekloss satt på festebraketten.
3

Rengjør innsiden av bremsekalippernes med brems renere og tørk av med en fille. Bruk en flat skrutrekker til å trykke bøylen er stempelet i bøylen boliger.
4

Skyv bakre bremsekalippernes over sine monteringsbrakett og bremseklossene. Sett caliper er festeboltene og stram dem med en unbrakonøkkel. Trå bak bremsehendelen gjentas for å lukke bøylen er stempelet mot bremseklossene.
Late 1987 modeller
5

Fjern bremsekalippernes er bolter med en unbrakonøkkel. Trekk bøylen ut av bakhjulet er bremse rotoren og bort fra sin monteringsbrakett.
6

Trekk bremseklossene ut av bremsekalippernes. Trekk våren klippet ut av bremseklossene. Fjern klemmene fra begge sider av pads. Kast de gamle bremseklossene. Sett klemmene på sidene av den nye bremsekloss sett. Slip våren klippet over bremseklossene.
7

Rengjør innsiden av bremsekalippernes med brems renere og tørk av med en fille. Bruk en flat skrutrekker til å trykke bøylen er stempelet i bøylen boliger.
8

Sett bremseklossene inn bremsekalippernes. Skyv bøylen over bakre bremse rotoren og på bøylen er festebraketten. Sett caliper er festeboltene og stram dem med en unbrakonøkkel. Trå bak bremsehendelen gjentas for å lukke bøylen er stempelet mot bremseklossene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107418.html

Previous:
Next:

motorsykler