Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Ignition Coil på en 1994 Kawasaki Ninja ZX6

The 1994 Ninja ZX-6 var en sport motorsykkel produsert av Kawasaki som en direkte erstatning for selskapets eldre GPZ modeller. Som sine samtidige, stoler Ninja på en 599 cc in-line firesylindret motor drevet av et par av tenningen sløyfer. Hver spole leverer spenning til to av motorens fire tennplugger. Når enten brytes ikke blir styrken av gnist reduseres og fører til problemer som strekker seg fra en feiltenning til fullstendig tap av gnist. Selv om Ninja er innhyllet i aerodynamiske kåpe paneler, kan de fleste Ninja eiere fjerne og erstatte enten coilen bruker vanlig mekaniker verktøy. Du trenger:
Phillips-skrutrekker
unbrakonøkkel 4 mm
Socket, 10 mm
Stikknøkkel
maskeringstape
Marker
Momentnøkkel

Vis mer Instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en plan overflate med motorsykkelens sentrum stativ. La motoren avkjøles i minst en time.
2

Fjern setet fra motorsykkelen ved hjelp av kodede sete låsen på venstre side av halen kåpe. Koble den sorte batterikabelen fra batteriets minuspol - markert med et minustegn - ved hjelp av en Phillips-skrutrekker. Flytt kabelen vekk fra batteriet og motorsykkelens metallramme.
3

Fjern halen kåpe paneler med en 4 mm unbrakonøkkel. Skru bolten nær bunnen av tanken, samt boltene over og under baklys. Trekk halen kåpe paneler fra motorsykkelens hjelperamme.
4

Sett drivstoff ventil, plassert under venstre side av drivstofftank, til "On" eller "Res" posisjon. Fjern festeboltene fra forsiden og baksiden av drivstofftanken ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk ut drivstoff nivå avsender kontakten fra bunnen av drivstofftanken. Trekk av sugeslangen fra baksiden av brennstoff ventilen, sammen med drivstoffet slangen på høyre side av drivstoffventilen. Løft bensintanken av motorsykkelen.
5

Etikett tennplugg ledninger, som ligger på toppen av motoren, ved hjelp av maskeringstape og en markør. Marker hver etikett i stigende rekkefølge fra én til fire, starter med tennpluggen helt til venstre side av motoren. Trekk tennplugg ledninger av tenningen spoler, montert langs sidene av stormaskin rails.
6

Skru tennspolen festebolter med en 10 mm-kontakten. Løft spolen av stormaskin rails, trekk tennspolen fører.
7

Monter den nye tennspolen på stormaskin rail. Skru festeboltene på plass, og stram boltene til 7,6 fot-pounds med en momentnøkkel. Koble til tennspolen fører til terminalene på toppen av coilen. Plasser den røde ledningen på spolen venstre terminal. Plasser den sorte ledningen på høyre terminal hvis du skal bytte venstre tennspolen. Hvis du bytter ut den rette tenningen coil, skyver du den grønne bly på terminalen.
8

Koble ledningene merket "one" og "fire" til venstre tennspolen, og ledningene merket "to" og "tre" til høyre tennspolen.
9

Plasser drivstofftanken på motorsykkel. Koble til drivstoff nivå avsender kontakten til motorsykkelens ledningsnett, og skyv deretter vakuum og drivstoff slangen på drivstoff ventil. Skru drivstofftanken festeboltene på plass, og stram boltene til 7,6 fot-pounds.
10

Koble den sorte batterikabelen til batteriets minuspol.
11

installere halen kåpe paneler på motorsykkelens hjelperamme. Installere setet på motorsykkelen, og skyv ned på baksiden av setet til setet låsen klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111696.html

Previous:
Next:

motorsykler