Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik gjenoppretter en krom

Ingenting ser bedre enn en skinnende krom finish. Jo høyere kvalitet krom, desto lengre tid vil opprettholde sin skinnende utseende. Dessverre, uansett hvor høy kvalitet din krom er, vil det til slutt må gjenopprettes. Den gode nyheten er at du kan gjøre det hjemme ganske enkelt med noen få husholdningsprodukter. Du trenger:
Vann
Såpe
Husholdningenes Cleaner
stålull Soap Pad
Tannbørste
liten bøtte eller en Bowl
myk bomullsklut
Chrome Polish
Håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Vask overflaten ren. Bruk såpe og vann for å vaske krom overflate og fjerne enhver overflate skitt, skitt eller mugg og avsløre hva som må fjernes.
2

Fjern oksidasjon med stålull såpe pad og vann. Dypp puten i en bolle med vann i romtemperatur og skrubb krom overflate på huden med pad for å fjerne oksidasjon flekker.
3

Fjern oksidasjon og skitt fra sprekker og vanskelig tilgjengelige steder ved å helle noen husholdning renere i en bolle eller liten bøtte. Dypp en tannbørste i støvsugeren. og bruke den til å skrubbe i sprekker og andre vanskelig tilgjengelige områder av krom finish.
4

Skyll krom ren med rent vann for å fjerne eventuelle rester fra krom og tørk av overflaten med en håndkle.
5

Gjenopprett glans til krom overflate ved hjelp av en krom polish kjøpes fra din lokale automotive butikk og en myk bomull klut eller tee skjorte. Bearbeid overflaten lett med polsk hjelp av klut og gni krom overflate i små sirkler til den begynner å skinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106826.html

Previous:
Next:

motorsykler