Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik finner du ut Year av VIN på en Kawasaki

Kawasaki er en produsent av motorsykler , ATV , vannjet og diverse nyttekjøretøyer . Dette selskapet er over 100 år gammel og har satt standarden for små personlige kjøretøy . Som alle kjøretøy som er tillatt på veiene, alle Kawasakis har en Vehicle Identification Number ( VIN ) . Dette nummeret gir hvert kjøretøy sin egen kode som kan brukes til å bestemme kjøretøyets historie og eierskap. Alle sifrene i VIN nummer har noen form for mening, og du kan faktisk bestemme året av kjøretøyet ved å vite hva tallene i VIN-nummer betyr. Du trenger
Kawasaki motorsykkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn VIN nummeret på siden av styringsgruppen hodet eller på Safety Certification Label, som vanligvis er på eller nær styrekrone .
2

Tell sifrene til du kommer til 10. ett . Dette er året benevnelse . Dette nummeret vil være enten 1 til 9 eller A til Y (unntatt I, O , Q og U) .
3

Bestem år av motorsykkelen . VIN år startet i 1971 med tallet " 1 " , deretter gikk til "2" i 1972 , "3" i 1973 , og så videre . I 1980 byttet sifferet til "A" og deretter gikk gjennom alfabetet før det kom tilbake til "1" i 2001 , og deretter "A" i 2010 . Derfor , hvis det 10. sifferet er "R ", kan du bestemme din sykkel ble gjort i 1994 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106825.html

Previous:
Next:

motorsykler