Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Brake System Information

På en motorsykkel, det er en brems for hvert hjul. Frambremsen drives av en spak på høyre håndtak og bakbremsen drives av en høyre fot pedal. Foran og bak bremsene brukes samtidig for best mulig effektivitet. Skivebremser
p Med skivebremser, en bremsekloss på hver side av platen rotoren gjelder friksjon til motorsykkelen stopper. Det kan være en plate på den ene eller begge sider av hjulet. Å være åpen for elementene, trenger skivebremser ikke felle vann, og de avkjøles raskere.
Drum Bremser

trommelbremser, to halvmåneformet sko trykker mot den indre overflate av trommelen når bremsen er satt på. Trommelbremser kan fange opp vann, og å være lukket, ikke kjøle ned så raskt som skivebremser.
Manual Kabler

Frambremsen er vanligvis kabel eller hydraulisk. I tilfelle av kabel-bremser trekkes spaken trekkes inn og kabelen innvendig er trukket opp. På den andre enden, trekker kabelen skoene til en trommel brems eller pads av en bremsekloss sammen.
Hydrauliske Kabler

I en hydraulisk brems, det er en master sylinder på styret og en slave sylinder på den andre enden. Hovedsylinderen sender fluid ned til slave, som mottar den under trykk. En eller flere stempler skyve bremsekloss mot skivebrems rotor.
ABS

Moderne motorsykler kan ha avansert bremsesystem (ABS) installert. BMW motorsykler som brukes av politistyrker rundt om i landet bruker ABS.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106880.html

Previous:
Next:

motorsykler