Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner motoren mot en CBR 1000

Flertallet av arbeidet som trengs av en Honda CBR 1000 motor kan utføres med det fortsatt montert på motorsykkelen. Større reparasjoner vil kreve at motoren skal fjernes som en helhet, en prosess som bruker grunnleggende håndverktøy nesten utelukkende. Ta oppmerksom på at nyere CBR modeller laget etter 2004 krever en spesialisert verktøy for å skru av motorens festebolter. Oppgaven er enkel, men krever en viss kjennskap til din CBR grunnleggende anatomi. Ikke prøv å fullføre denne oppgaven med mindre du er sikker på at du kan fullføre den riktig. Du trenger
Motorsykkel stand
Startnøkkel
4 og 5 mm Allen fastnøkkel
Phillips skrutrekker
Hylsnyckel 8 Ferieleiligheter, 10 og 20 mm kontakter
Jack
20 mm låsemutter fastnøkkel (Honda del # 07VMA-MBB0100)
Vis flere instruksjoner
en

Sikre CBR 1000 i oppreist stilling med en motorsykkel stand. Fjern passasjersetet fra motorsykkelen ved hjelp av tenningsnøkkelen. Skru ut boltene under baksiden av rytterens sete med en 5 mm unbrakonøkkel, deretter fjerne setet fra motorsykkelen for å gi tilgang til batteriet. Skru boltene feste batterikablene til batteriets terminaler med en stjerneskrutrekker, som starter med den svarte negative kabelen etterfulgt av den røde positive kabelen. Løft batteriet ut av rammens seteskinnene.
2

Løsne skruene som fester side og Underkåpen paneler til motorsykkelens ramme, med 4 og 5 mm Allen skiftenøkler. Skyv den nedre Fairings ut fra under motorsykkelen, trekk deretter side fairings bort fra rammen. Reach bak side fairings og trekk de fremre blinklys fra motorsykkelen ledningsnett.
3

Fjern gasstanken dekke sin trim paneler og bolter, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru boltene langs kanten av gasskappe, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Lås opp lokket med tenningsnøkkelen, og trekk hetten av tanken. Løft tank deksel av gasstanken. Dette trinnet gjelder bare for 2004 og nyere CBR 1000 modeller.
4

Fjern festeboltene på forsiden og baksiden av tanken med en 5 mm unbrakonøkkel. Løft tanken ut av rammen og trekk ut bensinpumpen elektriske kontakten og drivstoff linjer fra bunnen av tanken.
5

Fjern luften boksen fra toppen av motoren, med en stjerneskrutrekker . Skru luften boksens lokk, og løft lokket og luftfiltrene ut av luften boksen. Løsne slangeklemmer som fester luften boksen til motorsykkelens throttle organer eller forgassere med en stjerneskrutrekker, og trekk luften boksen ut av motoren.
6

Fjern forgassere eller throttle organer fra motoren. Sett de throttle kabler ut av throttle organer eller forgassere 'strupeventil. Trekk ut drivstoff injektorer 'og gass stilling sensorens ledningskontakter fra toppen av gasspjeldhus. Løsne klemmene Feste throttle organer eller forgassere til motoren, med en stjerneskrutrekker. Trekk forgassere eller throttle organer av av motoren.
7

Skru ut boltene foran tannhjulsdekselet på venstre side av motoren med en pipenøkkel utstyrt med et 8 mm-kontakten. Trekk dekselet bort fra motoren for å få tilgang til tannhjulet. Skru bolten fester den fremre tannhjul til motoren, ved hjelp av en 17 mm pipe. Trekk tannhjul ut av motoren.
8

Trekk radiator slanger ut av motoren. Koble fra alle elektriske kontakter som er koblet til motoren. Fjern girspaken arm fra venstre side av motorsykkelen, med en 10 mm-kontakten. Skru girspaken er pivot bolt med en 6 mm unbrakonøkkel. Trekk skift og og sin arm ut av motoren.
9

Plasser en jekk under motor for støtte. Skru motoren festeboltene fra motorsykkelens ramme med et 20 mm-kontakten. 2004 og nyere modeller vil trenge en spesiell 20 mm låsemutter fastnøkkel til å skru motoren festeboltene. Senk motoren bort fra rammen og trekk den bort fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110649.html

Previous:
Next:

motorsykler