Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bryte Motorsykkel Kjeder

Fjerne en strukket eller slitt kjedet fra en eldre motorsykkel ofte ment å måtte gå gjennom den vanskelige og omstendelige prosessen med å fjerne motorsykkelens bakre svingarm og hjul. Men moderne drivkjedene bruke en avtagbar hovedledd å bli kjettingendene, slik at kjettingen å bli brutt og fjernet uten ytterligere demontering av maskinen. En elektrisk slipemaskin og en spesialisert kjede-breaking verktøy er nødvendig, men investeringen kan være verdt hvis du har planer om å opprettholde din motorsykkel selv. Forvente å bruke minst 15 minutter for å bryte kjeden master link. Du trenger
Vedlikehold stå Vis selg Electric jeksel
Chain-breaking verktøy
Mer Instruksjoner
en

Løft motorsykkelens bakhjul ut av bakken . Bruk enten motorsykkel sentrum stativ eller et tilbehør vedlikehold stativ.
2

Roter hjulet til kjedet master link, vanligvis identifisert av sin annen farget side plate, er sentrert mellom ramme og bakhjul.
3

Grind hodet av de flate nagler på kjedelåsen sin side plate, ved hjelp av en elektrisk kvern. Stopp når naglene er flush med sideplate ansikt.
4

Place kjeden-breaking verktøyets pin enn den første bakken klinke på siden plate. Stram bolten mot nagle til nagle har skyve vært ute av sideplate. Gjenta på den gjenværende klinke.
5

Trekk side plate av fronten av kjeden. Trekk den gjenværende sideplate og nagler ut fra baksiden av kjeden.
6

Trekk kjettingen av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107614.html

Previous:
Next:

motorsykler