Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å transportere en motorsykkel i en Pickup

Flytte en motorsykkel i et kjøretøy er et nødvendig onde noen ganger i tilfeller av sammenbrudd. Kunsten å transportere sykkelen krever knytte det ned ordentlig så det motstår bevegelse når pickup trekk. Spesielle hensyn må tas for å finne tyngdepunkt på deler av sykkelen slik at den ikke velter og skade seg selv når bilen tar et hjørne, for eksempel. En solid rampe er også nødvendig å få sykkelen fra bakken opp på lasteplanet trygt. Du trenger:
Ramp eller solid tre
Ratchet tie-downs
Assistant
Siderekkverk, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

Plasser pickup på et flatt, hardt underlag. Dette vil bidra til å holde sykkelen stabil ved lasting og fikse det, og vil redusere sjansen for de sykkeldekk slipping på vei til rampen.
2

Slipp bakluken, og ta alt som er lagret i lastebil sengen for å gi nok plass for deg og din assistent til å arbeide med.
3

Monter en kommersielt produsert motorsykkel lasterampe eller hjemmelaget rampe på baksiden av lastebilen sengen. Fordelene med å kjøpe en kommersiell lasterampe er at rampene er brede og sterke nok til å passe komfortabelt sykkelen og personen lasting av sykkelen, noe som reduserer sjansen for at sykkelen sklir av. Hjemmelagde ramper kan gjøres ved hjelp av tre planker, så brede som mulig og solid nok til å tåle vekten av sykkelen du skal bruke.
4

Sett sykkelen i fri og få en god start for nok fart å få sykkelen opp på rampen. Har din assistent plassert i lastebilen sengen til den ene siden å stabilisere sykkelen. Alternativt be assistenten til å holde en side av sykkelen mens du flytter opp rampen inn i lastebilen seng med sykkelen. Hvis sykkelen ikke beveger seg lett, sjekk smøring på kjedet og smøres ved behov.
5

Plasser sykkelen i sentrum av lastebilen sengen for balanse. Prøv å passe hjulene inn i noen fordypninger i lastebil seng for ekstra sikkerhet.
6

Fest en skralle stroppen til venstre styret nær sentrum av sykkelen. Fest den andre enden til en sikker peke på venstre side av lastebilen.
7

Gjenta dette med høyre side av motorsykkelen. Ratchet stroppene stramt på begge sider, slik at sykkelen står oppreist.
8

Finn et sikkert punkt på bakre venstre side av motorsykkelen din å sløyfe en annen skralle stroppen rundt. Sykler kan ha forskjellig karosseriet, men generelt, sikre punkter på den bakre del av rammen. Velg et punkt som er over bakakselen for stabilitet. Feste enden til den side av lasteplanet. Gjenta denne prosessen for den bakre høyre side av sykkelen. Ratchet stroppene skikkelig på begge sider.
9

Test stabiliteten av sykkelen ved å forsøke å flytte den fra side til side. Hvis det er noen bevegelse, bruke ekstra stropper på begge sider for sikkerhets skyld.
10

Laste opp rampen materialer i lastebilen slik at de ikke kommer i konflikt med sykkelens stabilitet, og ta trucken en kort, langsom kjøring til sjekker sikkerheten før du drar ut på reisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109114.html

Previous:
Next:

motorsykler