Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre Strøm Wheelies

Gjør en wheelie på en motorsykkel kan legge stil til din kjørestil. Men du kan miste kontrollen når du gjør wheelies, potensielt skade deg selv og andre rundt deg. For å være sikker, før du gjør susen det er viktig å forstå prosedyren. Det er to generelle måter å gjøre en wheelie: en clutch wheelie og en makt wheelie. Selv om noen mennesker finner makt wheelies vanskeligere å utføre, har de ikke skade clutch måten clutch wheelies kan. Dette betyr makt wheelies er bedre for å bevare motorsykkelen samtidig vise frem dine ferdigheter. Instruksjoner
en

Ta på hjelmen og ta motorsykkelen til en lang, flat strekning av tomt fortau. Å finne den rette plasseringen er avgjørende for å unngå å skade deg selv og andre. Aldri gjøre en wheelie når det er trafikk foran deg eller bak deg, og aldri gjøre en wheelie mens nærmer deg et kryss, som du ikke kan være i stand til å få forhjulet ned før du går inn i krysset.
2

Accelerate motorsykkelen til et sted mellom 15 og 25 miles per time mens du kjører i første gir. Første gir strøm wheelies er de enkleste å utføre, og du bør begynne med dem.
3

Sitt oppreist med korsryggen hviler mot passasjersetet. Hold armene løs mens innpakning én finger rundt clutch og dekker bakbremsen i tilfelle noe går galt.
4

Len deg forover når du er klar og lukke gassen så raskt som mulig. Så snart gassen lukkes, åpner det opp igjen så langt det går, og samtidig rykk styret og kroppen oppover. Motorsykkelen skal løfte.
5

Hold gassen åpen når forhjulet har løftet. Du kan holde gassen åpen til strømmen renner ut og motorsykkel forsiktig kommer ned til bakken. Alternativt, hvis du åpner throttle mer sykkelen vil stige mer, mens hvis du lukker gassen sakte sykkelen vil dyppe og gå ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111175.html

Previous:
Next:

motorsykler