Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerner jeg den øvre kåpe på en ZZR600?

Utskifting av en skadet frontlys enhet eller tilgang til speedometer og andre instrumenter på en Kawasaki ZZR600 krever fullstendig fjerning av øvre kåpe. Selv om dette ikke er en felles oppgave, å være kjent med prosessen kan bidra til å øke hastigheten på en reparasjon jobb. Bare noen få verktøy er nødvendig for å fjerne kåpe, men sørg for å ta deg tid til å hindre riper i kåpen er malt finish. Du trenger
4 mm og 6 mm Umbraco
10 mm socket
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn speilet Monteringsmutterene på innsiden av den øvre fairing på begge sider av frontruten. Bruk en 10 mm-kontakten for å fjerne montering nøtter og trekk speilene ut av øvre kåpe.
2

hjelp av en 6 mm umbraconøkkel fjerne socket bolter fra dashbordet panelene på begge sider av sykkelstyret. Trekk paneler fanene ut av gummituter på rammen og fjerne paneler for å avsløre instrumentpanelet panelets festeboltene. Fjern socket bolter fra instrumentpanelet panel med en 6 mm umbraconøkkel og dra dekselet bort fra motorsykkelen.
3

Fjern socket bolter fra siden av den øvre kåpe med en 6 mm unbrakonøkkel. Fjern socket bolter i nærheten forhjulet som kobler den indre delen av den øvre kåpe til Underkåpen med en 6 mm unbrakonøkkel.
4

hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel, fjerne frontruten boltene fra Toppen av øvre fairing. Trekk frontruten ut av kåpen.
5

Trekk den øvre kåpe bort fra kåpen støttebraketten. Komme inn i øvre kåpe og trekk de fremre blinklys fra motorsykkelen ledningsnett. Trekk ut kontakten fra baksiden av frontlys er pære. Trekk den øvre kåpe og frontlys forsamlingen bort fra motorsykkelen.
6

Finn boltene på hjørnene av frontlys, overfor styret. Fjern boltene med et 10 mm-kontakten. Trekk frontlys forsamlingen ut av den øvre kåpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107416.html

Previous:
Next:

motorsykler