Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan holde Visor Fra dugger på din motorsykkel hjelm

Rain og kaldt vær kan utgjøre en ekstra trussel mot den allerede farlig forslag av ridning en motorsykkel. Mens jettegryter, hindringer og andre kjøretøy kan sette en stopper for en rask tur, vises en annen trussel innenfor hjelmen: tåke. Mens det vanligvis ikke et problem på godværsdager, hjelm visir har en tendens til dis eller tåke i kaldere vær så pusten former kondens mot innsiden av visiret. Et par ting som kan gjøres for å lindre problemene, noen blir mer av en kortsiktig løsning enn andre. Du trenger
Anti-fog-spray
mikrofiberklut
Breath deflektor
Pinlock visir
Vis flere instruksjoner
en

Åpne hjelmens luftventiler mens riding, spesielt ventilene nær øyet-port og haken bar, for å øke luftstrømmen rundt visiret indre ansiktet. Åpne visiret delvis, hvis været tillater det, å tømme ut overdreven dugg.
2

Rengjør visiret indre ansiktet, med en plast-safe anti-tåke rengjøring spray og tørk av med en mikrofiberklut. Disse rengjøringsmidler danner en damp-resistent barriere på innsiden av visiret og hindrer tåke dannes mens du rir.
3

Installer en pust deflektor mellom hjelmens hake bar og øye-port. Breath avvisere hindre tåke ved å kanalisere din utåndet pust mot bunnen av haken bar og bort fra visiret. I de fleste tilfeller er et pust deflektor bare trykket i rommet mellom haken bar ytre skal og den indre fôr.
4

Bytt ut hjelmens visir med Pinlock-stand visir. Pinlock visir ansette en utskiftbar innsats som tetter mot visiret indre ansikt, danner en isolert segl som ligner på en dobbel-vindusrute vindu. Slipp hjelmens visir, ved hjelp av skjold låsespakene på siden av hjelmen, og trekker visiret unna. Installer Pinlock visir i motsatt metode for fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109199.html

Previous:
Next:

motorsykler