Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Sprocket Informasjon

En motorsykkel tannhjul er et redskap som fungerer i tandem med en sykkel kjeden til åpner for endringer i dreiemoment, hastighet og kraft. Tannhjulene har fortanning som bestemmer girutveksling , som på sin side bestemmer sykkel ytelse. Typer

Motorsykkel tannhjulene er laget av en rekke materialer og har ulike design . Noen er laget av aluminium og er ganske lett, mens andre som er laget av stål er mer holdbar . Rustfritt stål samt titan tannhjulene er også tilgjengelig, men er høyere priset .
Bygg

Tannhjulene på sykler 500cc og oppover er ofte varmebehandlet . Dette trinn er viktig fordi sprø områder kan dannes i tannhjulet hvis varmebehandlingen gjøres feil . Noen anlegg bruker induksjon herding teknikker for å sikre kvaliteten og utførelsen av sine tannhjul .

Replacement

Tannhjulene som har blitt slitt ut er ofte ikke vanskelig å identifisere på sykkelen din. Erodert eller mangler tenner på et tannhjul er en klar indikasjon på at noe må gjøres . Hvis du finner skader på tannhjul din, bør både det og kjedet skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109198.html

Previous:
Next:

motorsykler