Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage din egen eksosrør for en motorsykkel

Opprette en virkelig unik motorsykkel vil hengslene tungt på summen av delene. Et sett med tilpassede eksosrør er helt avgjørende for utseendet av maskinen. Mens et utvalg av ettermarkedet eksosanlegg er tilgjengelig for kjøp, kan fabrikkere et komplett system fra grunnen være svært givende og låne den siste finpussen til den tilpassede motorsykkel. Vær advart, sveising og metall-arbeider ferdigheter er absolutt nødvendig for å fullføre dette prosjektet. Du trenger
Penn og papir
Fleksibel målebånd
Pivot bøyd eksos slangen
Stock eksosanlegg
Vinkelsliper
Metal cut-off hjul
Sveiseutstyr
lyddempere
Vis flere instruksjoner
en

Sketch ditt konsept på papir, inkludert monteringsdetaljer og lyddemperen ordninger. Ta målinger med en fleksibel målebånd fra motorens eksos portene til eksosrør endelige festepunkt. Sørg for å måle avstanden fra hver eksos port til røret endelige festepunkt, som lengder vil variere mellom hver port. Skriv disse målingene ned for å hjelpe deg å bestemme mengden av slangen som du trenger.
2

Velg eksos slangen. Rustfritt stål eksos rør er ideell på grunn av dens motstand mot varme og korrosjon, og er ofte tilgjengelig i pre-bøyde seksjoner, som eliminerer behovet for en kostbar tubing bender. Bruke målinger tatt i trinn 1, skaffe nok slangen for å fullføre eksosanlegg med minimum 2 meter av overskytende slange.
3

Cut den flens slutten av motorsykkelens lager header rør med et metall Kutteskiven festet til en vinkelsliper. Begynn sagingen minimum 2 inches under kurven av hvert rør for å gi ekstra plass til den nye slangen. Sett kuttet header rør i eksos port og rotere dem til ønsket posisjon.
4

Kutt eksos slangen inn i mindre deler som ønsket å matche ditt konsept. Plasser den første delen mot toppen tube og tack sveise det på plass. Fortsett å plassere deler av rør og tack sveise dem på plass til du har fullført eksos grunnleggende design.
5

Test-passe lyddempere, om noen, på eksosanlegget. Foreta justeringer etter behov, sliping tack sveise av feiljustert delen av slangen med en vinkelsliper. Reposisjonere delen og tack sveise det på plass.
6

Fjern lyddempere og hele tack-sveiset eksos fra motorsykkelen. Sveis fugene mellom hver seksjon eksos, fullstendig forsegler skjøtene. Glatt sveisestrenger ved hjelp av en vinkelsliper til du har oppnådd ønsket finish.
7

Installer ferdig eksos og lyddempere på motorsykkel. Alternativt kan eksosen bli ferdig med krom eller pulver-belegg fra en krom butikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107245.html

Previous:
Next:

motorsykler