Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for en Yamaha Sissy Bar Bag

En sissy bar bag er en veske som festes til sissy bar av din Yamaha motorsykkel. Den brukes for å frakte statister og personlig utstyr , og noen har mer plass enn en side saltaske , nesten dobbelt i noen tilfeller. I motsetning til side saltasker , henger et sissy bar bag på baksiden . Følgende instruksjoner for en Yamaha sissy bar bag vil hjelpe deg å vurdere den type sissy bar bag du trenger. Instruksjoner
en

Vurdere hvor stor pyse bar bag du trenger. Reiser du lange avstander og trenger ekstra lagringsplass for lengre dagsturer , eller har du stort sett ta ettermiddag ritt i helgene ?
2

Mål sissy bar på Yamaha for å få sine dimensjoner . Dette er viktig av to grunner : du trenger å vite dimensjonene å kjøpe pose , men du må også avgjøre om sissy bar i seg selv passer er stor nok . Hvis sissy bar er for kort, kan du vurdere å montere en større en på din Yamaha slik at du kan kjøpe en stor pyse bar bag som passer best for dine behov .
3

Kjøp en sissy bar bag. Når du gjør dette , bør du vurdere størrelse, kostnader og estetikk . Liker du utseendet på sissy bar bag for prisen du betaler og størrelsen du får ?
4

Monter posen ved å følge instruksjonene nøye . Å ikke gjøre dette setter deg i fare for å skade posen eller miste posen og dens innhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110600.html

Previous:
Next:

motorsykler