Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer svingarm sett

Swing armene montere bak rattet på en motorsykkel til chassis sin. De gir et dreiepunkt for den bakre suspensjon av kjøretøyet. Svingarmer støtte på begge sider av bakhjulet og gir mekanisk justering for drivkjeden. Noen motorsykkel entusiaster liker å gi sine motorsykler bredere bakdekk. Åpner dekk påvirker sykkelens ytelse, og i de fleste tilfeller en ny svingarm må installeres som kan tåle vekten og størrelsen på det nye dekket. Du trenger
Stikknøkkel satt
Bike jack
Stor unbrakonøkkel
Replacement svingarmen satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bakdekket av motorsykkelen ved å løsne sitt bolt med en pipenøkkel. Trekk av dekk og sett det til side. Bruk sykkelen jack å holde opp bakenden på sykkelen.
2

Fjern bremsen linjen brakett og flytt bremsen linjen caliper ut av veien ved å skyve den opp ved siden av batteriet.

3

Fjern de to boltene som fester bensintanken til motorsykkelen. En bolt vil være lokalisert i fronten av gasstanken, den andre er ved fronten av setet. Løft bensintanken opp ut av veien, hviler det på batteriet for å få tilgang til bolten som ligger under baksiden av tanken. Denne bolten holder toppen av støt til chassiset. Fjern både bolten og sjokk.

4. Fjern bolten på bunnen av sjokket. Det er to skivene som ligger mellom sykkelrammen og sjokk. Ta oppmerksom på hvor de befinner seg når du fjerner dem. Sett dem på et trygt sted slik at du kan erstatte dem når du har installert den nye svingarmen. Etter fjerning av bolten ved bunnen av sjokk, se etter en bolt plassert litt lenger fremover --- mot fronten av sykkelen --- og fjerne det. Fjerne de gjenværende sett av bolter: en er plassert under shifter og den andre er under bakbremsen
5

Fjern slottet mutteren fra siden av bakbremsen og mutteren ligger på motsatte. ende. Bruk en stor umbraconøkkel for å fjerne bolten at nøttene var på. Når den er fjernet vil det se ut som en pipe, ligner på bakakselen. Trekk den helt ut.
6

Ta av sykkelen kjeden. Trekk den gamle swing arm av. Skyve på bolten av sjokk, slik at det faller gjennom midten av svingearmen. Svingarmen og støt hvis begge kommer av helt.
7

Sett den nye svingarmen. Sett på sykkelen kjeden.
8

Skyv gjenget pipe som du fjernet med stor unbrakonøkkel tilbake på plass. Stram slottet mutteren og den andre mutteren du fjernet fra bakbremsen området for å sikre røret på plass.
9

Bytt boltene i motsatt rekkefølge som de ble fjernet. Husk å erstatte skivene tilbake før du bytter sjokk.
10

Hold installere boltene. Sett gasstanken tilbake på plass og fest på plass med bolter. Flytte bremsen linjen caliper ned i stilling. Sett på bremsen linjen braketten. Sett den bakre dekk, og fest det ved å stramme bolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110540.html

Previous:
Next:

motorsykler