Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge LED motorsykkel baklysene

LED baklykter for motorsykkelen er ikke bare mer økonomisk enn lager baklysene, de er også tryggere, produsere langt mer lys enn det som er mulig med vanlige lyspærer. Heldigvis, installere LED baklykter med eksisterende lys bolig er raskt og enkelt. Konvertering kits er tilgjengelig gjennom motorsykkel forhandlere og kataloger. Med tilgjengeligheten av relativt billige og enkle å installere LED-komponenter, bygge en LED motorsykkel baklys er bare ikke økonomisk. Du trenger
Motorsykkel LED lyspære
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Velg hvilken type LED-baklys du ønsker å installere på motorsykkelen. Alternativene for oppgradering eller konvertere dine eksisterende pærer er uendelige, så det kommer ned til å bestemme hvor lett du vil fullføre konverteringen. Fjern aksjen baklys bolig med en skrutrekker og aksjen pære.
2

Installer LED baklys pærer for den enkleste, raskeste konvertering. Selv om disse er litt dyrere enn andre konvertering alternativer, vil de vare evig, og er helt idiotsikker å installere. Den kontakten for lys passer inn stedet hvor den opprinnelige glass pære passform.
3

Installer en komplett LED lys konvertering kit på motorsykkelen for å matche utseendet på baklys. Full motorsykkel konvertering kits inkluderer fem LED-pærer, en hver for blinklys og en for bremselys. Dette alternativet vil spare deg noen penger totalt, som de enkelte lysene koster ganske mye mer enn å kjøpe settet alle sammen. Installasjon av denne typen kit innebærer noe mer enn å koble den gamle lys og plugge i LED-pære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110539.html

Previous:
Next:

motorsykler