Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri en motorsykkel Radiator

Riktig vedlikehold av en motorsykkel er nødvendig for å holde den i gang ordentlig. Rutinemessig vedlikehold bør omfatte oljeskift på en jevnlig basis og rense ut radiator. En skitten radiator påvirker flyten av kjølevæske rundt motoren og kan noen ganger føre til blokkeringer, som kan forårsake overoppheting og skader på motoren. For å beskytte motorsykkelens radiator, bør du rengjøre den årlig. Ingen spesialverktøy bør være nødvendig for denne prosedyren. Instruksjoner
Flushing Inside
en

Fjern radiatorlokket. Avhengig av motorsykkel modell kan radiatorlokket enten skru av eller trenger å bli presset i første til å låse den opp.
2

inn en tom fangsten fat under vannpumpen.


3

Skru avløpet bolten med riktig størrelse skiftenøkkel. For de fleste motorsykkel modeller, er avløpet bolten ligger nær hodet pipe på fronten av motoren.
4

Fjern luften bleeder bolt. Det vil mest sannsynlig bli plassert på vannpumpe eller nær radiator cap. La den gamle frostvæske å renne inn fangsten pannen.
5

Bytt boltene. Dumpe frostvæske inn i en forseglet beholder for deponering.
6

Tilsett vann til radiatoren gjennom tuten der du fjernet hetten.
7

Fjern boltene igjen for å drenere ut vannet. Gjenta drenering og fylling prosessen til drenert vannet er så klart som vannet du har lagt. Når du er ferdig, bytt boltene.
8

Hell en 50/50 blanding av frostvæske og destillert vann i radiatoren, ved hjelp av en trakt hvis nødvendig. Fjern luften bleeder bolten igjen og starte motorsykkelen. Dette fjerner luftlommer fra radiatoren og kan ta noen minutter, må motoren varmes opp nok til å åpne termostaten og drive frostvæsken gjennom motoren. Bytt luften bleeder bolt og slå av motorsykkelen.
9

Legg mer av frostvæske blanding til det fyller overflow flasken til "Full"-linjen, som vanligvis er ca 1/3 av flasken . Kontroller at du har strammet alle boltene og reattached overflow slangen om du renset overløp flasken.
Vaske Utenfor
10

Fyll en bøtte med vann og tilsett oppvask såpe.
11

Bruk en svamp til å nøye vaske utsiden av radiatoren og resten av motorsykkelen hvis ønskelig. Tørk området forsiktig ned for å unngå å skade den skjøre radiatorfinnene.
12

Fest en spray munnstykke til slangen og sett den til enten "Mist" eller "dusj". Strømmen av vann må være forsiktig.
13

Skyll radiator og resten av motorsykkelen om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107585.html

Previous:
Next:

motorsykler