Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du skal bruke Cargo Net på Ninja

Av natur er en Kawasaki Ninja motorsykkel ikke ment å bære mye mer enn sine ryttere og gir svært få fasiliteter til bagasje eller last. Mens noen lagringsplass er tilgjengelig under passasjersetet i de fleste Ninja modeller, stuing noe større enn en lommebok eller mobiltelefon må gjøres gjennom eksterne midler. En last net, laget av bungee ledninger, er den enkleste metoden for å bære små nødvendigheter, men krever litt omtanke for å sikre at dine eiendeler ikke faller av mens du er ombord Ninja din. Instruksjoner
en

Identifiser motorsykkelens harde festepunkter på sub-frame, den delen av rammen som støtter setet og hale kåpe. Noen Ninja motorsykler, som ZZR-600, ZX-11, ZX-12R og eldre ZX-6 modeller, har kroker eller festepunkter spesielt for dette formålet. Ved hjelp av en last netto på en nyere ZX-6R og ZX10R modeller kan kreve at du feste nettet til de bakre foten pinnene eller på utsatte deler av sub-frame.
2

Place dine eiendeler holdent på passasjersetet pad. Pass på å holde elementene som komprimeres og sentrert som mulig. Plasser lasten nett over dine eiendeler og passasjersetet pad, sette det jevnt, slik at netto kroker er like langt fra hverandre.
3

Trekk foran nettet ned så tett som mulig over dine eiendeler og sikre de fremre kroker på din valgte festepunktet. Fest de bakre krokene, med samme metode.
4

Rist lastenett og din tilhørighet forsiktig for å sikre at de er sikret fast til halen kåpe og sub-frame. Reposisjonere netto kroker som trengs hvis dine eiendeler kan flyttes enkelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109335.html

Previous:
Next:

motorsykler