Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motor Spesifikasjoner for en Triumph 500cc

britiske selskapet Triumph har produsert motorsykler siden tidlig i det 20. århundre. Triumph produsert noen av de mest fasjonable motorsykler tilgjengelig i løpet av 1960. The Triumph Daytona, oppført som en 500-kubikk-centimeter (cc) motorsykkel, har et design som tar sikte på enkelhet og kraft. Triumph motorsykler som Daytona ble en del av populærkulturen på 1960-tallet. Motor spesifikasjoner

1966 Triumph Daytona inneholdt en 490 cc, to sylindre, firetakts motor. Motoren hadde et kompresjonsforhold på 9 til 1, og et luftkjølesystem. Den hadde en sylinder boring på 2,7 inches og et stempel slaglengde på 2,5 inches. Denne motoren kan produsere maksimalt 39 hestekrefter ved arbeid på 7400 omdreininger per minutt (rpm). Standarden overføring av 1966 Triumph Dayton var en fire-trinns manuell som hadde en kjede endelig stasjon.
Valve Train Informasjon
p Dette hadde en enkelt overliggende kamaksel kontrollere sin fire ventiler. To Amal forgassere injisert forbrenningen blandingen i innsugningsventilene av sylinderen. De throttle boringen som tok i luften for forgasseren hadde en diameter på 1 tomme. Motorsykkelen hadde en mekanisk kick-start tenningssystem.
Fjæring Brake and Tire Informasjon

foran suspensjon av 1966 Triumph besto av teleskopiske hydrauliske gafler . Bakhjulsopphenget var en olje-dempet hydraulisk svingarm. Bremsene foran omfattet to ledende sko med en diameter på 8 inches. Den bakre bremse besto av en enkelt sko med en 7 cm i diameter. Den fremre dekk hadde et sideforhold på 3,25 til 1, og den fremre kant hadde en diameter på 19 inches. Bakdekket hadde et sideforhold på 4 til 1, og den bakre kanten hadde en diameter på 18 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110099.html

Previous:
Next:

motorsykler