Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2004 Yamaha V-Star 650 Motorsykkel

Olje er selve livsnerven i 2004 Yamaha V-Star 650 og tjener til å kjøle og smøre de forskjellige bevegelige deler i motorsykkelens motor. Dessverre har oljen en kort brukbare levetid og raskt begynner å tape sine gode egenskaper som de miles haug på. På et minimum, endre V-Star olje hver 4000 miles eller en gang i året for å unngå unødvendig slitasje. Oppgaven tar mindre enn en time å fullføre, og kan utføres av de fleste V-stjerne eiere med lite problemer. Du trenger
Motorsykkel stativ
17 mm socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Drain plug pakning
Momentnøkkel
5 mm unbrakonøkkel socket
oljefilter element
trakt
3 liter 10W30 SAE motor olje
Shop håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Place din V-Star 650 på en motorsykkel stand til å holde det i oppreist stilling. Motorsykkelen må være helt loddrett for å sikre en komplett oljeskift.
2

Skru ut oljepluggen fra venstre side av motoren, plassert under venstre veivhusdekselet, og tapp oljen i en olje panorere. Skru av oljepåfyllingslokket fra toppen av motorens venstre veivhusdekselet for hånd for å påskynde drenering prosessen.
3

Rengjør pluggen med en klut, og deretter erstatte pakningen med en ny tetning. Skru pluggen inn i motoren og trekk den til 31 fot-pounds med 17 mm pipe og en momentnøkkel.
4

Skru ut boltene runden olje-filter dekselet på motorens høyre veivhuset cover, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel socket og en pipenøkkel. Trekk dekselet av motoren og trekk ut oljefilter element. Plasser en ny oljefilter element inn i motoren og sett på lokket. Stram oljefilteret dekselet er bolter til 7,2 fot-pounds med 5 mm unbrakonøkkel socket og en momentnøkkel.
5

Plasser en trakt inn i venstre veivhusdekselet sin filler halsen. Hell 2,7 liter 10W30 SAE motor olje i motoren, og deretter fjerne trakten. Skru lokket på plass for hånd.
6

Tørk bort eventuelt oljesøl fra bunnen av motoren og begge veivhuset dekker. Senk motorsykkel på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110938.html

Previous:
Next:

motorsykler