Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Fuel utkoblingsventil i en Honda CL70

Din Honda CL70 er designet med mange funksjoner som finnes på sine større brødre i scrambler klassen. Blant disse er scrambler gass tank og drivstoff stengeventilen. Vurderer produksjonen av CL70 opphørte i 1973, kan det faktisk en fabrikk avstengningsventil må skiftes forventes. Hvis bensintanken er tom, kan du bytte ut ventilen uten å fjerne tanken fra motorsykkelen. Ellers må den tank som skal fjernes. Skaff en drivstoff avstengningsventil kit fra en motorsykkel butikk eller en online leverandør og parkere Honda CL70 på midten stå å erstatte drivstoff stengeventilen. Du trenger
Fuel avstängningsventil kit
skrutrekker
20-mm socket og skralle
Bensin kan
Vis flere instruksjoner
en

Løsne drivstoff linje klemme der linjen festes til stengeventilen ved hjelp av en skrutrekker. Skyv klemmen nedover drivstoff linjen og dra i slutten av linjen blir tettet på ventilen.
2

Vend fangst på venstre side av rytterens sete og løfte setet opp. Løsne og fjerne bolten ved bunnen av gass-beholderen ved hjelp av en 20-mm metrisk socket og skralle. Lagre bolten. Trekk tanken rett tilbake om to inches og løft det av motorsykkelen.
3

Fjern gasskappe fra tanken og tøm drivstoff i tanken til en bensinkanne. Sett den tomme gass tank opp ned på et arbeidsbord. Sett ned butikken filler eller et håndkle først for å unngå riper en fin finish på tanken.
4

Fjern de to skruene som holder ventilen på undersiden av gasstanken med en skrutrekker. Kast begge skruene. Trekk ventilen rett opp og fjerne det fra tanken. Kast ventilen og den gamle pakningen. Om nødvendig, fjern pakningen rester fra tanken med en plast sparkel.
5

Plasser den nye pakningen fra settet på tanken og senter åpningen i pakningen med åpningen på tanken. Sett den stive drivstoff røret på den nye ventilen i hullet og sette ventilen på plass.
6

Align to hull på ventilen med hullene i tanken der de gamle skruene ble fjernet. Træ de nye skruer fra settet i hullene og stram dem med skrutrekkeren. Slå bensintanken over og plassere den på toppen av motorsykkelen.
7

Skyv tank fremover så det seter helt på plass. Reinstallere reddet 20-mm bolt i bunnen av tanken med socket og skralle.
8

Skyv drivstoff linje på munnstykket ved foten av stengeventilen. Stram den originale klemmen rundt forbindelse med skrutrekker din. Senk rytterens sete og la den smetter på fangsten. Fyll bensintanken og snu ventilen spaken nedover for å åpne flyten av drivstoff før du starter motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110939.html

Previous:
Next:

motorsykler