Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til tennene til en Sprocket

En motorsykkelens sprocket sett spiller en todelt rolle i maskinens siste-drive systemet, først som et middel til å overføre motorkraft til bakhjulet, og andre som det siste leddet i overføringen gjeldsgrad. Tannhjulet største utvekslingsforhold bestemmer hvor mange ganger det bakre hjulet dreier i forhold til transmisjonens utgående aksel. Endring av tannhjulet forholdet ved å erstatte aksjen sprocket sett med tannhjul som har en høyere eller lavere tann teller vil påvirke motorsykkelens evne til å akselerere eller lavere turtall i marsjfart, slik at motorsykkelen å være skreddersydd til dine individuelle riding stiler og behov. Instruksjoner
en

Bestem antall tenner på hver av motorsykkelens tannhjul, ved hjelp av motorsykkelens brukerhåndboken eller ved å telle tenner på begge tannhjulene. Den fremre tannhjul, festet til motorens girkasse utgående aksel, er vanligvis mindre og vanligvis has13 til 15 tenner. Den bakhjulsdrev er mye større og normalt har 35-48 tenner. Tannhjulet satt levert av motorsykkelens produsenten er designet for å gi den beste balansen mellom akselerasjon og kraft i marsjfart.
2

Identifiser hensikten for å endre motorsykkelens lager sprocket sett. Er motorsykkelen daglig-drevet urban commuter maskin, et spor som bare racer eller en langdistanse touring maskin? Bedre akselerasjon eller makt innenfor den nedre til midtre turtallsområde kan være gunstig for byen ridning eller racing på strammere racerbaner, hvor hastigheter er vanligvis begrenset til 70 mph. Likeledes kan langdistanse tourers eller kryssere nytte av å senke turtallet på motoren ved hastigheter på eller over 70 km /h, som krever at motoren til å jobbe mindre for å opprettholde høyere hastigheter.
3

Reduser antall tenner på forsiden sprocket å øke motorsykkelens akselerasjon fra stillestående. Øke mengden av tenner på den bakre tannhjul vil også gi den samme virkning. Ved å kombinere et mindre foran og større bakre tannhjul vil gi de største endringene i off-the-line akselerasjon og mid-range makt. Imidlertid vil den generelle hastigheten på motorsykkelen reduseres drastisk, mens øke motorturtallet i marsjfart. Motor vibrasjon vil også øke, forårsaker noe ubehag ved høyere hastigheter.
4

Øke antall tenner på forsiden tannhjulet, eller redusere bakre tannhjulet tann teller, til lavere turtall ved hastigheter over 70 km /h . Dette vil øke motorsykkel samlede toppfart, men vil redusere motorsykkelens strøm ved lave til mellomtoner rpm drift. Dette vil ha en annen fordel av å redusere vibrasjoner forårsaket av motoren, siden motoren skal jobbe på et lavere turtall enn normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111651.html

Previous:
Next:

motorsykler