Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bytt til CB Rare Speed ​​

Endre hastighet som er produsert fra din Honda CD motorsykkelen er gjort ved å erstatte den eksisterende motoren med en ny og kraftigere en. For å gjøre dette må du demontere flere deler for å få den gamle motoren ut av sykkelen. Når du har fjernet den gamle motoren, kan du starte installasjonen av den nye. Gjenmontering av sykkelen kan da starte etter at motoren er montert på rammen. Du trenger
Plastic pan
Stikknøkkel
Standard skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
Fjern Old Engine
en

Plasser plast fat under oljereservoaret av din Honda CB. Fjern tappepluggen og la oljen renne ned i pannen. Løsne boltene som brukes til å feste drivstoff tank til sykkelen. Koble drivstoffslanger og ta tanken ut av sykkelen.
2

Finn oljefilter element og fjerne den fra sykkelen. Ta av bunnpannen eller olje sil. Løsne kjedet ved å løsne bakakselen mutteren med pipenøkkel.
3

Fjern foten pinne, og sidedekselet på høyre side av sykkelen. Løsne boltene som fester eksosen til motoren. Ta av eksos og sett det til side.
4

Løsne og fjern skruene som brukes til å feste luftfilter. Ta av luftfilteret og koble drivstoff linjer fra forgasseren. Koble fra forgasseren.
5

Fjern boltene fra motorfester på rammen. Trekk motoren ut av motorsykkelen.
Install New Engine
6

Plasser den nye motoren på rammen av motorsykkelen. Sett boltene i motorfester, og stram med pipenøkkel.
7

Fest forgasseren på motoren, og sett drivstoffslanger. Sett luftfilteret på plass og sikre ved å stramme boltene med fastnøkkel.
8

Sett eksos tilbake på plass. Trekk til boltene for å feste eksosrøret på motoren og kroppen av motorsykkelen. Bytt sidedekselet og deretter koble foten pinne.
9

Stram bakakselen nøtt å sette spenning på kjedet. Sett bunnpannen eller olje sil tilbake på plass, og deretter re-feste oljefilter element.
10

Fest drivstoffslanger bort på tanken. Sett drivstofftanken tilbake på sykkelen og sikkert ved å stramme boltene med pipenøkkel. Kontroller at pluggen er festet til bunnpannen. Fyll opp tanken med olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111652.html

Previous:
Next:

motorsykler