Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette opp et hjemmenettverk Motorsykkel Work Shop

Alle som eier en motorsykkel vet hvor dyrt å ha arbeidet som er gjort hos en forhandler eller butikk kan få, spesielt hvis du gjør en masse ridning og trenger hyppig service. Folk som skiftenøkkel på sine egne motorsykler også vet hvor frustrerende det kan få når du ikke har en godt organisert og effektiv arbeidsplass på sykkelen. Du trenger
Dedicated butikk plass
Workbench
Storage area
Tools
Task Lighting
Tray
Ziplock poser
Vis mer Instruksjoner

en

Fest belysning. Akkurat som kokker trenger oppgave belysning i et kjøkken, motorsykkel mekanikk trenger belysning i butikken. Sted arbeidslys rett over din arbeidsbenk og henge taklamper lav nok til at lyset ikke blir borte i sperrene av en uferdig garasje. Lyse farger på vegger og tak hjelpe også hjelpe bounce lyset tilbake til der du trenger det.
2

utpeke egen arbeidsbenk og lagerrom. Hvis du skal bruke arbeidsbenken til å gjøre jobben, må du ha plass til å legge ut de delene du bruker. Blanding lagringsplass og arbeidsområde gjør at du føler trang, og du er mer sannsynlig å kaste bort tid på å lete etter verktøy og deler som er rett foran deg, men tapt i en samling av verktøy ikke er nødvendig for det aktuelle prosjektet, rot kan gjøre selv en enkel jobb føler kaotisk og komplisert. Bruk plassen under arbeidsbenk for lagring hvis du ikke har plass til en lagringsplass benk.
3

Organiser dine verktøy. Noen verktøy du bruker hele tiden. Disse elementene bør være innen rekkevidde. Ting du bruker sjeldnere kan plasseres i områder der det tar litt mer innsats for å få dem ut. Ziplock poser eller en takling boks holde ting som sikringer organisert og hendig uten å ha dem søler over hele arbeidsområdet.
4

Forbered plass for arbeid. Ha en lysende lommelykt med fungerende pære og batterier tilgjengelig slik at du ikke trenger å søke etter en i midten av et prosjekt når en bolt blir "mistet" i sykkel eller når du kontrollerer at det ikke er noen lekkasjer etter at du skifte olje. Hold et brett som en gelé roll pan på arbeidsbenken å sette muttere og bolter i når du tar dem slik at de ikke ruller over gulvet eller benken og gå seg vill.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107349.html

Previous:
Next:

motorsykler