Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bleed bremsene foran på en 1993 TRX 300 FourTrax

Hondas 1993 TRX300 FourTrax all-terrain vehicle var utstyrt med en hydraulisk foran bremsesystemet. I motsetning til standard hydrauliske bremser, som vanligvis er forbundet med plate-lignende bremseskiver, den TRX300 støttet seg på en tromme-stil brems forsamlingen knyttet til begge forhjulene. Over tid kan fluidet inne i bremsesystemet utvikle luftbobler og absorbere vann i form av kondens, redusere bremsenes effektivitet. Dette er ofte føltes som redusert bremseeffekt evne og en myk, nesten svampaktig følelsen fra bremsehendelen. Fjerning av vann og luft-forurenset bremsevæske er gjort gjennom et sett av ventiler innebygd i front brems. Du trenger
17 mm socket
Breaker bar
Jack
Phillips skrutrekker
sprøyte eller håndpumpe
DOT 3 bremsevæske
Tre-meter, 1/4- tommers klar plast slange
Plastic fangst container Side 8 mm halvmåne fastnøkkel
Butikk håndklær
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner
en

Løsne forhjulet hjulmutrene på begge sider av ATV, ved hjelp av en 17 mm pipe og en breaker bar. Løft forhjulene ut av bakken ved hjelp av en jekk plassert under ATV motor. Skru til mutrene og trekk begge hjulene off av forhjulet huber.
2

Fjern front brake master sylinder er rektangulær væske reservoaret dekselet med en stjerneskrutrekker. Dra innvendig membran ut av reservoaret, og deretter suge ut den gamle bremsevæske hjelp av en sprøyte eller håndpumpe. Fyll opp tanken med fersk DOT 3 bremsevæske til væsken er på nivå med toppen av runden reservoaret måleren.
3

Trykk på forsiden brake master sylinder og øvre brake line montering lett å fjerne eventuelle luftbobler, trekk og slipp inn bremsehendelen flere ganger for å trekke frisk bremsevæske inn i bremsesystemet krets. Refill reservoaret hvis væskenivået synker betraktelig.
4

Fjern gummi støvhette fra venstre front brems lufteventilen, som ligger på baksiden av venstre forhjul hub. Skyv en tre-fots lengde på ren 1/4-tommers indre diameter plastslange over lufteventilen, så lå den frie enden av slangen i en plast fangst container.
5

en assistent pull inn og hold foran bremsehendelen på plass. Slå lufteventilen mot en kvart omdreining med en 8 mm halvmåne skiftenøkkel. En liten strøm av bremsevæsken vil skyte inn i plastslangen som ventilen åpnes. Drei ventilen mot klokken for å lukke det, så be din assistent for sakte slipper bremsehendelen. Gjenta 2-3 ganger for å fylle plastslange med bremsevæske.
6

Kontroller tilstanden og farge på bremsevæske fanget i slangen. Når friske, bremsevæske klar og har en lys brunfarge fargetone. Hvis bremsevæsken ser skitten eller inneholder luftbobler, må du fortsette bremsene krets.
7

Åpne lufteventilen og har assistent trekke inn og hold bremsehendelen på plass. Steng lufteventilen, så har assistenten sakte slipper spaken. Fortsett å blø fremre venstre brems på denne måten inntil væsken fanget i slangen er fri for luftbobler og klar.
8

Trekk slangen ut av venstre front brems lufteventilen ved hjelp av en klut . Tørk bort sølt væske, og skyv gummi støvhette på ventilen. Refill master sylinderen reservoaret med DOT 3 bremsevæske.
9

Fjern gummi støvhette fra høyre front brems lufteventilen, og skyv deretter plast slangen på ventilen. Luft rett foran brems, ved hjelp av samme metode som venstre brems. Stopp når bremsevæsken er klar og fri for luftbobler.
10

Pump foran bremsehendelen på flere ganger. Spaken skal føles fast en fjerdedel til halvparten av veien inn i dens slag, noe som indikerer at det er hydraulikktrykk i bremsekretsen. Hvis spaken føles myk og gir en svamp-lignende følelse, re-blø bremsene foran, starter med venstre brems.
11

Trekk slangen ut av venstre front brems lufteventilen, ved hjelp av en handle håndkle. Tørk bort sølt væske, og skyv gummi støvhette på ventilen.
12

Refill master sylinderen reservoaret med DOT 3 bremsevæske før væskenivået er på halvveis i reservoarets måleren . Installere reservoaret lokket og indre membran.
13

Monter forhjulene på hjulet huber, deretter skru til mutrene på plass for hånd. Senk hjulene til bakken og ta ut kontakten. Trekk til hjulmutrene til 47 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111653.html

Previous:
Next:

motorsykler