Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere Motorcycle Insurance

Det er ingenting som å ta det første tur ut av forhandler på den splitter nye Busa. Men å måtte hanskes med en forsikring som koster mer enn en splitter ny Mustang tar all moro ut av sprengningsarbeid nedover motorveien i 180. Det finnes måter å redusere din forsikring på en motorsykkel, så ta akt. Du trenger
Førerkort med motorsykkel påtegning
Motorsykkel sikkerhetskurs sertifikater
Vis flere instruksjoner
Know Your Bike
en

Sjekk din motorsykkelens motorstørrelse . Jo større slagvolum, jo ​​høyere du må betale.
2

Kontroller at forsikringsselskapet klassifiserer sykkelen riktig. Sport sykler er dyrere å forsikre enn standarder, så sørg for at forsikringsselskapet ikke er kategorisering din standard som en sport sykkel.
3

Se etter en brukt sykkel. Forsikringsselskaper ta motorsykkelens året hensyn. Den nyere motorsykkelen, jo mer vil du betale.
Ride-og forskningsdepartementet ansvarlig
4

Delta i en Leger Uten Grenser (Motorcycle Safety Foundation) kurs. Jo mer troverdig erfaring du har på veien, vil det billigere premie, takket være sikkerhetskurs rabatter. Forsikringsselskapene vil vite at deres klienter er det som gjør et tappert forsøk på å bli trygg på gaten og vil belønne i retur.
5

Avstå fra fartsovertredelse, wheelies og andre former for hooliganisme på veien som kunne føre til en ulykke eller fengsel. Sørg for å holde en ren ridning og kjøring posten og lagre shenanigans for sporet eller Dragon Tail.
6

Spør om rabatter, for eksempel sikkerhetskurs sertifikater, medlemskap til en motorsykkel organisasjon, eller hvis du eier mer enn én motorsykkel.
7

Shop rundt for sitater. Ikke slå på et forsikringsselskap inntil du har funnet den billigste premien med den mest imponerende dekning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106570.html

Previous:
Next:

motorsykler