Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Suzuki RM 125 Clutch kabel

RM 125 var Suzukis entry-level dirt bike, slik at nye eller yngre rytterne å finpusse sine ferdigheter før du flytter til større og mer utfordrende maskiner. Som de fleste skitt sykler, brukte RM 125 en stålwire til å engasjere seg og løsne clutch. Påkjenningene av off-road kjøring kan føre til at clutch kabelen til å knipse over tid, ringer for en fullstendig utskifting av kabelen. Selv om prosessen med å fjerne den gamle kabelen og installere en ny en er relativt grei, må kabelen legges riktig for å hindre at den bindende. Du trenger
Kabel-smørende verktøy
Kabel smøreolje spray
12 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skyv den nye clutch kabel indre kabelen inn i en kabel-smørende verktøy, deretter spennes fast rundt den ytre kabelen ermet. Spray en kabel-smøreolje inn i verktøyet, ved hjelp av en applikator halm, inntil smøremiddel drypper ut fra den motsatte enden av clutch-kabelen. Fjern verktøyet og tørk vekk eventuelt søl smøremiddel fra den ytre kabel hylse med en klut.
2

Trekk gummidekslet av lavere clutch kabel adjuster, som ligger bak Magneto cover, til venstre side av motoren. Løsne justeringsskruen låsemutter, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel. Vri regulatoren med klokken, til den sitter mot motoren veivhusdekselet, for å løsne clutch kabelen.
3

Skru av Magneto dekke bolter, og en 8 mm-kontakten og en pipenøkkel. Trekk dekslet fra motorveivhuset å avsløre utløserlager arm, som ligger på høyre side av Magneto kammeret.
4

Trekk kabelen enden ut av utløserlager arm. Vri den nedre kabelen adjuster mot klokken til den er fri fra motorhuset. Trekk enden av kabelen ut av motorhuset.
5

Trekk gummidekslet av den øvre clutch kabel adjuster, som ligger ved enden av clutch hendel abbor, på venstre håndtak. Løsne kabelen adjuster låsemutter for hånd, deretter vri justeringsskruen med klokken til den sitter mot clutch hendel abbor. Juster hakket kutt i justeringen og låsemutteren med clutch hendel abbor er hakk. Trekk clutch kabelen ut gjennom hakk, og trekk kabelen enden ut fra bunnen av clutch hendel.
6

Trekk clutch kabelen ut fra motorsykkelens ramme og gjennom forgaffelen.

7

Skyv den nye clutch kabelen gjennom åpningen mellom front numberplate og rett gaffel beinet. Trekk clutch kabelen mot motorsykkelens øvre ramme jernbane, rute da den under den øvre radiator slangen. Trekk clutch kabelen til venstre side av motoren.
8

Skyv den nedre enden av kabelen inn i motoren veivhuset og inn i Magneto kammeret. Hekt kabelen enden inn i utløserlager arm. Skru den nedre kabelen adjuster inn i veivhuset til den sitter helt.
9

Sett den øvre enden av kabelen inn i bunnen av clutch hendelen, og trekk den indre wiren gjennom hakk kutt i clutch hendel abbor, øvre kabel adjuster og regulatoren låsemutteren.
10

Vri den nedre kabelen adjuster klokken til den er montert halvveis inn i motorhuset. Stram justeringsskruen låsemutter med en 12 mm fastnøkkel. Trekk gummidekslet over den nedre kabelen adjuster.
11

Slå den øvre kabelen adjuster mot klokken til clutch hendel beveger 1/8-tommers før du trekker clutch kabelen. Stram den øvre adjuster låsemutteren mot clutch hendel abbor. Trekk gummidekslet over den øvre kabelen adjuster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111247.html

Previous:
Next:

motorsykler