Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg installerer en Goldwing Seat?

Det er flere stilarter av Honda Goldwing ledige plasser å tilpasse sykkelen din. Mange MC-entusiaster som rir hele året nyte komforten av et oppvarmet sete for både fører og passasjer. Setene kan bestilles skreddersydd i ekstra bredder for større ryttere, med et utvalg av bakre høyde for passasjeren å ha godt syn over sjåføren. Du trenger
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Sett setet på toppen av sykkelen nær anlegget området.
2 < p> Ta tak i ledningsnettet kontakten på plass i den ene hånden og ledningsnettet kontakten festet til sykkelen under setet rammen i den andre hånden. Trykk på de to kontaktene sammen for å feste ledninger for et oppvarmet sete. Det hører et klikk når de to sidene koble riktig. Hopp over dette trinnet hvis setet ikke er oppvarmet.
3

Løft setet opp og vippe nesen ned i en 45-graders vinkel. Skyv de to metall nese tappene fronten fremover under metall ly. Setet nesen er den fremre delen av setet, og ly er en metallstang som er horisontalt fra venstre til høyre nær bensintanken bak.
4

Sett setet på setet rammen. Juster skruehullene på hver side med ramme hull.
5

Løft den bakre passasjer armlener opp for å få bedre tilgang til setet bunnen. Den armene svinge opp vertikalt ved siden av bakseteryggen.
6

Place de to sete bolter i hver side. Stram dem med en skiftenøkkel. Hvis det er hånden holder på hver side, plasser boltene gjennom håndtakene sine fester og setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107865.html

Previous:
Next:

motorsykler