Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Motorsykkel Graphics

Motorsykkel grafikk er en kostnadseffektiv måte å pynte på motorsykkel. Vinyl grafikk er langt billigere og enklere å bruke enn en ny maling jobb og de er tilgjengelige i en rekke utførelser og farger. Mange bedrifter vil tilpasset design grafikk skreddersydd for å passe din motorsykkel. Du trenger
Papir håndklær
Isopropylalkohol
målebånd
nal Vis
Mer Instruksjoner
en

Rengjør området der du vil være fastsettelse av grafikk. Fukt et tørkepapir med isopropanol og rengjør overflaten. Støv, skitt eller feil på motorsykkelen kan påvirke utseendet av grafikken. La alkohol tørke helt.
2

Mål hvor du skal legge den grafikken slik at den er jevn. Sørg for at den grafiske er sentrert fra toppen og bunnen, og venstre og høyre på den delen av motorsykkelen du plasserer den.
3

Skrell grafikk fra backing papiret forsiktig uten å la det berøre noen annen overflate mens du fjerner det.
4

Juster grafikken til området du tidligere målt og begynne å legge den ned. Når du setter den ned, glatt det ut med nalen. Nalen vil hjelpe strekke vinyl løpet kurver på motorsykkel og hindre bobler fra å bli sittende fast under.
5

Gni merket flat, arbeider fra midten og utover. Bruk fingertuppene først og deretter gå over noen ujevnheter eller bobler med nalen, presser dem ut til kanten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107866.html

Previous:
Next:

motorsykler