Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en sportssykkel i en Pickup bed

Dessverre kan du ikke alltid ri på motorsykkelen til hvert sted du skal gå. Ved hjelp av en trailer eller en pickup lastebil for å flytte sykkelen er nødvendig i mange situasjoner. Dette kan være en opprivende opplevelse, men hvis du ikke har de riktige materialer, omtanke og tålmodighet. Lasting og binde ned en sportssykkel er lettere enn en cruiser på grunn av lavere vekt, men ekstra forsiktighet er nødvendig for å hindre skade på plast karosserideler. Du trenger
Ratcheting tie-down stropper
Hjulkile
Små kvadratet av kryssfiner
Ramp
Vis flere instruksjoner
Ramp Setup
1

Skaff en rampe som vil nå bakluken av pickup lastebil. Det finnes kommersielt tilgjengelige ramper, men det er mulig å konstruere din egen. Noen ramper er i stand til å brette og er praktisk å transportere.
2

Kontroller at rampen er vurdert for vekten av motorsykkelen. Aluminium ramper konstruert for smuss sykler ikke kan håndtere vekten av din spesifikke motorsykkel.
3

Park lastebil på flat mark uten stigning eller nedgang. Flytt eventuelt grus bort fra bunnen av rampen.
4

Plasser rampen i sentrum av bakluken din.
Legge Motorsykkel
5

Sakte kjøre motorsykkelen opp på rampen. Bare gjøre det hvis du føler deg trygg og komfortabel med lav hastighet riding fordi miste balansen på dette stadiet kan være katastrofalt. Hvis du ikke er komfortabel eller har en spesielt bratt rampe, har en venn jevn motorsykkelen på den ene siden, og du på den andre. Sakte går motorsykkelen opp rampen og inn på lasteplanet.
6

Stopp motorsykkel sakte når du er helt i planet. Avhengig av størrelsen på sengen, kan det hende du må plassere motorsykkelen rett på, eller i en diagonal for korte senger.
7

Place forhjulet i en chock (hvis du har en) og sikre den. Hvis du ikke har en chock, kan du bruke et stykke av 4-by-4 blokk å hvile mellom dekk og foran på planet. Før du får av motorsykkelen, plasserer det lille torget i kryssfiner ned på sengen for å beskytte sengen fra vekten av stativ.
Knytte Down the Motorsykkel
8

Fest S-kroker av den ene ende av hver Festestropp mot et fast punkt på motorsykkelen. De beste stedene er ramme medlemmer og styret. Velg steder der tie-down stropp ikke vil gni mot eller skade plast karosserideler. Bruk to stropper i front og to stropper i ryggen.
9

Fest S-kroker av de andre endene av stroppene til solide festepunkter på din pickup seng. Sakte skralle stroppene så det er liten spenning på alle stroppene. Trinnvis øke spenningen på alle stroppene like før motorsykkelen er rett opp og ned i sengen.
10

Øk spenningen ytterligere, slik at sykkelen er trukket ned mot planet. Du vil merke at suspensjonen på motorsykkelen blir også trukket nedover. Dette er viktig slik at krokene ikke kommer ugjort når du kjører over eventuelle støt under transporten. Når sykkelen er bundet ned solid, sørg for at ingen løse endene av stroppene vil blafre i vinden og skrape motorsykkelen.
11

sikkert stroppen din rampe ned i planet slik at den gjør ikke bevege seg rundt under transport. Etter å ha nådd ditt mål, sakte løsne spenninger og plasser motorsykkel på stativ mens du arbeider for å fjerne stroppene. Følg baksiden av lasteprosedyren for lossing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108709.html

Previous:
Next:

motorsykler