Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kraftigste Motorsykkel eksosrør

Eksos rør skiftes på sykler for en rekke årsaker, ytelse og lyd er de mest vanlige. Mens de fleste sterkere eksos generelt øke makten, dette er ikke alltid tilfelle, og kan ikke forutsettes. Dessuten kan visse eksosanlegg som overstiger et volum i desibel være ulovlig i utvalgte kommuner. Rette Rør

rette rør er vanligvis funnet på drag sykler eller "svin" --- Harleys og helikoptre, for eksempel. Dette er eksosanlegg som ikke har noen skjerf eller forvirre, derav navnet, de er i hovedsak rette rør til motoren. Disse rørene er høyest typer eksos tilgjengelig som de har ingenting på plass for å stille lyden. På noen sykler, kan lyden være så høyt at det kan føre til skade på ørene, noe som er grunnen til at noen ryttere velger å bruke ørepropper. Lyden er rå, aggressiv og øredøvende. Sport sykler kan velge rette rør også, men avhengig av sykkel, kan de faktisk redusere motorytelsen. Rette rør blir ofte brukt på 1000cc-pluss sykler.
Racing & Custom eksosanlegg

Racing og tilpassede eksosanlegg er den neste høyest. Dette er eksosanlegg er spesielt utformet for en bestemt modell motorsykkel og den mest sannsynlige å øke ytelsen. Ofte de er endret fabrikken (OEM) eksosanlegg som har blitt innstilt eller utstyrt for en bestemt modell. Den beste og mest bråkete eksosanlegg er den som passer best for den aktuelle syklusen. For eksempel kan to sykler har nøyaktig samme eksosanlegget og skape to forskjellige lyder, det avhenger av den type motor og størrelse. Racing og tilpassede eksosanlegg kan bli funnet på ytelse sykkelbutikker og ettermarkedet motorsykkel tunere.
Fabrikk-laget eksosanlegg
p Det er en generell tommelfingerregel at lager eksos på en sykkel er ikke høyest. Produsenter har til å overholde Transportation Authority forskrift om forsvarlig og utslipp, og de ofte prøve å gjøre alle sine eksosanlegg samsvarer godt innenfor standarder. Eksossystemet som er høyest, avhenger av typen av sykkelen og størrelsen av den. Cruisers, helikoptre, skitt sykler og sport sykler alle har forskjellige systemer. Det er best å ta kontakt med produsenten eller en mekaniker om det passer best for en sykkel. Sport-sykkel eksos produsenter som Yoshimura, Hindle og Graves alle gjør en middelverdi, høyt eksos. For helikoptre og Harleys, merker som Cobra og Bassani er best. For dirt bikes, FMF og KTM er verdt å sjekke ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108663.html

Previous:
Next:

motorsykler