Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Yamaha 650 poeng

Yamahas XS 650 er en av selskapets mest vellykkede modeller gjennom tidene, bevist av en 15 års produksjon kjøre før han ble avviklet i 1985. Alle XS 650s bygget før 1980 brukte et par av mekanisk kontakt breaker poeng å drive tenning system som genererer en gnist som punktene passere over et sett med lapper på motorens kamaksel. Etter hvert vil punktene slites ut, noe som reduserer intensiteten av gnist. Erstatte XS 650 er poeng er en ganske enkel oppgave, men det kan ta noen forsøk på å justere de nye punktene over sine tilsvarende fliker. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
8 mm fastnøkkel
Stikknøkkel
17 mm socket
Bladmått
Flere Instruksjoner
1

Ta runden poeng dekselet på venstre side av sylinderen høre. Skru av dekselet er bolter med en stjerneskrutrekker og trekke dekselet bort fra poeng plate.
2

Fjern den lille mutteren sikre på kondensatoren ledninger til hevet innlegg på begge punkter med en 8 mm fastnøkkel. Trekk kondensatoren wire, mutter og både isolerende skiver av av hvert punkt.
3

Fjern skruen nær punktene 'innlegg med en stjerneskrutrekker, trekk deretter poeng ut av timing plate . Ikke løsne eller fjerne noen av de andre skruene på timing plate.
4

Installer et nytt sett med poeng på timing plate, etter omvendt rekkefølge.
5

Fjern den store runde dynamo dekselet på venstre side av motorens veivhuset, med en stjerneskrutrekker til å ta av dekselet er bolter. Dette vil gi tilgang til motorens veivaksel
6

Plasser en pipenøkkel utstyrt med en 17 mm hylse på enden av veivakselen. Drei veivakselen klokken til en av punktene er åpnet helt. Sjekk at linjen trykt inn veivakselen er rotoren er på linje med F-merket på undersiden av dynamoen port.
7

Mål gapet mellom punktets kontakt med bladsøker. Punktet må ha et gap mellom 0,3 til 0,4 mm (0,011 til 0,015 tomme). Hvis poenget er gapet er ikke innenfor dette området, løsne punktets festeskrue og flytte plasseringen nærmere eller lenger bort fra kamaksel, plassert i sentrum av tidspunktet plate. Kontroller gapet og omplassere etter behov, og stram punktets montering skrue.
8

Roter motoren mot en full sving med pipenøkkel inntil de resterende punktet åpnes helt. Kontrollere og justere punktet gap som vist i forrige trinn.
9

Sett inn poeng og dynamo deksler, med en stjerneskrutrekker til å stramme deksler 'bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110286.html

Previous:
Next:

motorsykler