Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Harley-Davidson Eksos Lyddempere

Det er ingenting som brølet av en Harley-Davidson V-twin motor, hvis unike design gir Harley sin karakteristiske lyd. Harley eiere ofte tilpasse lyddemperen til å gjøre det enten høyere eller roligere enn aksjen lyddemperen. En annen grunn for å tilpasse lyddemperen er å forbedre den generelle estetikk av motorsykkelen. Uansett grunn, trenger du ikke en ekspert for å fjerne og erstatte din Harley lyddemper. Jobben er enkel og krever bare noen få grunnleggende verktøy. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
WD40
Vis flere instruksjoner
en

Park din Harley på en hard, jevn overflate, som garasje eller innkjørsel. Hvil motorsykkel på stativ. La motoren avkjøles helt.
2

Fjern motorsykkel hovedsikring å unngå utilsiktet oppstart av motorsykkelen. Se i brukerhåndboken for å skikkelig fjerne sikringen.
3

Fjern lyddemperen klemmen ved å skru av lyddemperen spennbolt, ved hjelp av socket fastnøkkel og en 15-mm-kontakten. Lyddemperen klemme ligger mellom eksospotte og eksosrør.
4

Spray WD40 i krysset mellom eksospotte og eksosrør.
5

Fjern lyddemperen er bolter og lås skiver ved hjelp av pipenøkkel. Boltene holder skyve braketten koblet til gummi festet på lyddemperen.
6

Fjern gummi mount som fester lyddemperen å skyve braketten ved hjelp av pipenøkkel.
7

Hold lyddemperen på slutten og sakte vrikke den av eksosrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108734.html

Previous:
Next:

motorsykler