Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter en Acerbis frontlys på en sportssykkel

Favoriserer den minimalistiske "street fighter" tilnærming gjort populært i Europa, har mange sportssykler ryttere blitt stripping sine kraftige motorsykler av sine plast ytterkledning og frontlykter. Aggressive, Dirtbike-type nummerskilt og frontlykter er installert i deres sted. Kjent for sin linje av ettermarkedet dirt bike tilbehør, Acerbis produkter, for eksempel Diamond og Dimension frontlykter, har blitt utfordret på sykler som spenner fra Suzuki GSXR serien til Kawasaki Ninja. Forutsatt at motorsykkelens fabrikken karosseriet er fjernet, installerer en Acerbis frontlykt er enkel og krever en minimal grad av elektriske kunnskap. Du trenger
Acerbis frontlys, Elektrisk tape
Wire stripping /Crimpverktyg
Wire bullet-kontakter, mannlige og kvinnelige
Vis flere instruksjoner
1 < p> Koble fra batteriet, negativ (-). terminal først, deretter den positive (+) terminal
2

Fjern fabrikken utstyrte ytterkledning og frontlys fra motorsykkelen. På enkelte modeller, er den øvre kåpe og speedometer støttet av samme braketten. Denne braketten må bli fjernet for å tilveiebringe klaring for Acerbis frontlys. I dette tilfellet vil et nytt speedometer brakett må være fabrikkert.
3

Test-passe Acerbis frontlykt til forgaffelen. Den lyskaster vil passe inn mellom øvre og nedre gaffel klemmer og må være i stand til å bevege seg fritt med gafler som de dreies. Fjerne eller flytte noen andre komponenter som kan hindre frontlys. Legg merke til plasseringen av frontlys-festehull i forhold til gaffel røret. Merke disse områdene med en stripe av elektrisk tape.
4

Match kablingskontakt følger med Acerbis frontlykt til motorsykkelens frontlys kabling. Hvis kontakten ikke samsvarer, avskåret fra fabrikken kontakten og kle av 1/4 tommers fra hver ledning.
5

Place en kvinnelig bullet kontakten på endene av frontlys ledninger og krymp med en elektrisk wire krimpetangen.
6

Strip 1/4 tomme av isolasjon fra hver av de Acerbis frontlys er ledninger, feste en mannlig bullet-kontakt til hver ledning og pressing på plass.
7

Pakk Acerbis frontlys montering stropper rundt gaffel rør på stillingene merket tidligere, to på hver side. Fjern de elektriske tape tegninger.
8

Koble frontlys ledninger til motorsykkelens ledningsnett og fest Acerbis frontlykt til montering stropper. Trykk hardt på stroppen er festeknast til den sitter helt inn i frontlys monteringshull
9

Koble til batteriet, positive (+) terminal først, etterfulgt av det negative. (-) Terminal. Slå motorsykkelen og sjekk at lyskasterne fungere ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106662.html

Previous:
Next:

motorsykler