Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Skrubb i New Motorsykkeldekk

Siden den gryende av motorsykkel utstyr, ville dekkprodusenter spray smøremiddel på sine former å bidra til å fjerne den ferske dekk. Dette glatt film ville forbli på dekket før det ble fjernet ved gjentatt kontakt med asfalten når den er montert på hjulet av en motorsykkel. Fjerne smøremiddel på denne måten ville kreve minst 50 til 100 miles med langsom, forsiktig ridning å hindre traction-tap og en påfølgende krakket. Fremskritt innen dekk-teknologi har gjort denne praksisen foreldet, slik at slitebanen for å kunne brukes fra første mil. Men noen tiltak kan iverksettes før avreise forhandleren for å sikre din sikkerhet og for å maksimere grepet av dine nye dekk. Du trenger
Mild såpe
Vann
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser dekk før du forlater forhandler. Du vil være på utkikk etter tegn på noe som kan føre til at dekket for å skli, for eksempel olje flekker såpevann, eller kontakt renere. Hvis noen av disse er til stede, er det greit. Alle disse er vanlige materialer som du støter på en mekaniker butikk.
2

Vask bort noe olje eller kontakt renere med en mild såpe, vask deretter bort med rent vann. Lett tørke dekket slitebanen med et papirhåndkle.
3

Ta motorsykkelen for en tur og finne et åpent område uten trafikk, som for eksempel en tom parkeringsplass. Akselerere jevnt for kort avstand, deretter bruke bremsene jevnt. Gjenta så mange ganger du ønsker, og legger til en svak økning i gass og brems programmer hver gang. Dette vil bidra til å varme opp dekkene for å bedre veigrep og vil generere dekkets første "heat syklus", som bidrar til å generere en sterkere molekylær binding i dekkets kadaveret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106661.html

Previous:
Next:

motorsykler