Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Truck Engine

Noen lastebil eiere smakstilsetning oppgaven med å fjerne og erstatte en utbrent motor i bilen sin, men gitt alternativ å kjøpe en ny lastebil, er det penger spart vel verdt å bruke tid og krefter installasjonsprosessen krever. I tillegg til at du trenger en hjelper for å hjelpe deg med å fjerne den gamle motoren fra lastebilen og legge nytt, må du også ha en bruksanvisningen for ditt merke og modell av bilen lett tilgjengelig. Du trenger
5-gallon bøtte
Wrench
Helper
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
Fjern Old Engine
1

Tøm radiator væske inn i en 5-gallon bøtte. Fjern alle slangene. Fjern viften og ta ut radiatoren. Konsultere bruksanvisningen for ditt merke og modell av lastebil for dette trinnet og alle påfølgende trinn.
2

Løsne servostyring pumpen med en skiftenøkkel. Flytt pumpen ut av veien, men la slangene koblet. Løsne de elektriske ledningene fra motoren, men la tennplugger vedlagt. Løsne eksos manifold med skiftenøkkel og ta boltene av motoren der den kobles til overføring.
3

Hev bilen med en jekk. Komme under bilen for å ta ut starteren og eksos rørkoblinger. Fjern alle overføringsforbindelser med en skiftenøkkel. Fjern boltene på motoren mount-tilkobling.
4

Tilbake til kontakten og lavere lastebilen.
5

Plasser en tung kjetting rundt motoren på begge sider. Få noen til å hjelpe deg sakte trekker motoren ut av bilen. Kontroller at fronten av motoren er høyere enn den tilbake som du heise opp på kjeden til å løfte motoren ut.
Installer den nye motoren
6

Spør en hjelper til å hjelpe deg i å senke motoren på plass i bilen.
7

Juster overføring, motor vugge og motorfester. Trekk til holderen bolter, bell-boliger bolter, manifold bolter og braketter med en skiftenøkkel.
8

Route alle slanger i riktig posisjon på motoren. Stram klemmer på slangene.
9

Fest alle ledningene. Kontroller at alle kontaktene passe tett og at ingen er korrodert. Rute alle ledningene vekk fra tennpluggen ledninger og eksos manifold.
10

Fest gassvaieren. Erstatte eventuelle kilder som er korrodert eller svak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106660.html

Previous:
Next:

motorsykler