Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Harley Styre

Harley Davidson motorsykler er et populært valg for de som ønsker å tilpasse sine maskiner. Syklene som startet "Chopper" mani er ofte sett med cut fendere, strukket rammer og forseggjorte maling arbeidsplasser. Imidlertid er en av de enkleste og mest dramatiske endringer et nytt sett av sykkelstyret. De kan monteres i minutter og vil fullstendig forandre din holdning og kjørestil. Hvis du ikke liker resultatene, kan de bli returnert til det normale like raskt. Du trenger
tunge tepper eller håndklær
Phillips skrutrekker
5/16 fastnøkkel
Sett med Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Legg ut tepper eller håndklær over din gass tank eller framskjerm. Når du fjerner kontrollene fra de eksisterende stolper, vil du bli begrenset til hvor du kan sette dem på grunn av lengden på kablene.
2

Start med ytterkantene av barene og arbeide innover mot gaflene. Ta av gass forsamlingen ved å løsne Allen bolter og skille de to halvdelene. De brems og clutch hendler fungerer på en lignende måte, ved hjelp av to halvsirkelformede stykker boltet sammen rundt baren.
3

Ta hver del av en om gangen og legg dem forsiktig ned på dekket fender eller gass tank. Pass på å ikke vri eller dra på kablene eller hydraulikkrør. Når alle kontrollene har blitt fjernet fra barer, ta av deksler på baren fester. Avhengig av modell, kan disse være pop-off plast enheter, eller de kan sikres med en Phillips skrue.
4

Løsne bar festene bruker 5/16 fastnøkkel. Arbeid i et kryss mønster, løsne hver av de fire festeboltene til du kan rotere barene fritt. Fjern alle fire bolter og de to semi-sirkulære braketter og løft barene ut.
5

Monter de nye barer og erstatte parentes. Stram dem i samme kryss-mønster til stolpene er robust og solid. Erstatte alle spaker og kontroller i den samme rekkefølgen du fjernet dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111436.html

Previous:
Next:

motorsykler