Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser et Full Face motorsykkel hjelm

En full face motorsykkel hjelm gir deg mye større beskyttelse i tilfelle en ulykke. Siden det dekker hele ansiktet og har en hake bar for ekstra sikkerhet, fulle ansikt motorsykkel hjelmer er et trygt valg for alle som kjører en motorsykkel. Det finnes også et par enkle måter å tilpasse en motorsykkel hjelm. Du trenger
White full ansiktsmaske motorsykkel hjelm
Blyant eller slettbare markør
Paint
Paintbrush
Vis flere instruksjoner
en

Velg eller tegne en design for hjelmen før du kjøper maling. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvilke farger du trenger og kan spare deg for penger. Den eneste begrensningen på design av hjelmen er din egen kreativitet.
2

Bruk en høy slitestyrke akrylmaling som ikke chip eller slites av på en motorsykkel hjelm. Akryl maling kan påføres direkte på hjelmen uten å fjerne den originale malingen.
3

Velg et design som lar deg forlate øyet skjold urørt, for eksempel racing striper. Felles design inkluderer en hodeskalle, flammer, drager og tegneseriefigurer, men bildet skal uttrykke din stil og smak.
4

Bruk en hvit eller nøytral farget heldekkende hjelm som basis for design, som andre farger kan forstyrre maleriet.
5

Sketch ut design på hjelmen seg med en blyant eller slettbare markør før male det. Dette vil tillate deg å rette eventuelle dimensjonering eller andel feil, samt å skape retningslinjer for deg å fylle på med maling.
6

Paint ryggen, sidene og toppen av hjelmen i henhold til design du valgte og skissert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106753.html

Previous:
Next:

motorsykler