Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre et oljeskift på en Harley Lowrider

Harley-Davidson Lowriders bruke en innebygd bunnpannen i stedet for den tradisjonelle fjernkontrollen-mount typen oljereservoar. Pannen er støpt inn i bunnen av motoren tilfellet, og oljen blir holdt i med en spesiell bolt med en o-ringtetning. Motortemperaturer varierer mye i luftkjølte motorer, som fører til olje sammenbrudd. Riktig vedlikeholdsintervaller er viktig å beskytte motoren og hindre unødig slitasje på motoren. Du trenger
Oppsamlingspanne
unbrakonøkkel satt
Momentnøkkel
Allen driver satt
Clean butikk fille
Oil filter skiftenøkkel
Nytt olje filter
Nytt olje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern oljetanken påfyllingspluggen for hånd. Plasser fangsten fat under tappepluggen, som ligger på bunnen av motoren tilfeller.
2

Fjern oljetanken renne med en umbraconøkkel. Inspisere tappepluggen O-ring for skader eller slitasje. La oljen renne fullt.
3

Installer bunnpluggen. Trekk ut pluggen til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år og modell. Beveg fangbrettet opp og under oljefilteret ligger foran motoren. Rydde opp i eventuelle gjenværende olje rundt bunnpluggen med en butikk fille.
4

Fjern oljefilteret med olje filter skiftenøkkel. Tørk av frontplaten på oljefilteret mount å fjerne gammel olje og vei skitt og for å sikre den gamle pakningen ikke blir sittende til frontplaten.
5

Smør pakningen på det nye filteret med noen nye olje. Spinn filter på, deretter stramme den for hånd. Tørk opp eventuelle gjenværende olje.
6

Legg riktig mengde ny olje for ditt år og modell til motoren via påfyllingshullet. Hold deg oljetanken med pluggen /peilepinnen for å sjekke oljenivået. Prøvekjør sykkel, og se tappepluggen og filtrere etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106752.html

Previous:
Next:

motorsykler