Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse Brake Light Switch av en Suzuki GS850G

Din Suzuki GS850G avhenger av et par av brems-lysbrytere for å aktivere bremsen lys, som varsler andre bilister som du har tenkt å bremse ned eller stoppe. Imidlertid vil en skadet bryter slå noen ride inn i en risikabel affære. Erstatte en skadet bremse-lysbryteren er den beste måten å forhindre en ulykke før det skjer, en oppgave som kan oppnås med lite arbeid. Du trenger
Phillips skrutrekker
Replacement bremse-lysbryter
Vis flere instruksjoner
Front Brake Switch
en

Finn den fremre bremse-lysbryteren under høyre håndtak bryter pod og brake master sylinder. Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruen som fester bryteren til master sylinderen. Trekk bryteren ned og bort fra styret.
2

Skjær styret er kabel tie med et barberblad og følg bremsen bryterens ledninger til motorsykkelens ledningsnett. Separer brems-bryter kontakten fra motorsykkelens ledningsnett. Trekk brems bryteren bort fra motorsykkelen.
3

Plugg den nye bremsen bryter inn i ledningsnettet 'kontakt. Route bryterens ledninger langs styret til forsiden brake master sylinder. Fest ledningene til styret med en strips.
4

Sett bryteren under fremre brake master sylinder. Sett inn og stram switchens montering skrue med en stjerneskrutrekker.
5

Slå motorsykkelens tenningen på og dra i front bremsehendelen. Hvis bremsen ikke lyser, sjekk bryteren tilknytning til motorsykkelens ledningsnett.
Rear Brake Switch
6

Fjern det høyre dekselet fra motorsykkelens ramme, trekke trekkets faner ut av gummituter montert på rammen.
7

Finn bakbremsen bryteren på rammen og fjerne bakbremsen-pedal våren fra slutten av bryteren. Følg bryterens ledninger til motorsykkelens ledningsnett. Trekk bryteren i kontakten på seletøy å koble bryteren. Skru bryteren fra sin festeknast og trekk bryteren bort fra motorsykkelen.
8

Skru den nye bremsen bryter inn i sin festeknast. Hekt bakbrems-pedal fjæren på slutten av brems bryteren. Plugg bytte er kontaktene inn i motorsykkelen ledningsnett.
9

Slå motorsykkelens tenningen på og trykk ned bakre bremsepedalen. Hvis bremsen ikke lyser, sjekk bryteren tilknytning til motorsykkelens ledningsnett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107208.html

Previous:
Next:

motorsykler