Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Up a Bike på en Trailer

Hvis du planlegger å hale en motorsykkel på en tilhenger, må den være bundet riktig å holde den fra å bevege seg under transport. Dette er viktig ikke bare for å hindre skade på sykkelen, men for å hindre skade eller ulykke hvis motorsykkelen skulle løsne fra tilhengeren under transport. Ved å sikre motorsykkel ordentlig med kvalitet tie-down stropper, bør sykkelen din kommer trygt og i god stand på bestemmelsesstedet. Du trenger
Trailer
Motorsykkel rail /hjulkile kombinasjon selg Electric drill
Half-tommers drill bit
4 halv-tommers gjenger festepunkter kroker
fire låsemuttere
4 store skiver
4 tie-down stropper
Motorsykkel rampe
Vis flere instruksjoner
en

Installer en kombinasjon motorsykkel rail /bremseklossen på sengen av trailer hvis det ikke allerede er utstyrt med det. Skinnen holder hjulene på motorsykkelen fra å flytte fremover eller fra side til side. Følg instruksjonene med rail for å feste den til tilhengeren.
2

Installer festepunkter kroker på tilhengeren. Bor hull gjennom sengen av tilhengeren på hvert hjørne foran med en halv-tommers borekrone festet til en elektrisk drill. Skyv den gjengede enden av en tie-down krok gjennom hvert hull og fest den med en stor skive og en låsemutter strammes med en skiftenøkkel i klokkens retning. Bore to hull og installere tie-down krokene på samme måte i traileren seng på sidene der bakhjulet på motorsykkelen med bli plassert når lastet.
3

Plasser en krok av en tie-down stropp i hver tie-down kroken på sidene av tilhengeren hvor du vil være i stand til å nå dem fra sittende stilling på motorsykkelen.
4

Plasser en motorsykkel rampe ved ende av tilhengeren og skyve eller sykle på hengeren, holde hjulene i skinnen. La forhjulet på sykkelen for å hvile mot chock på forsiden av skinnen.
5

Fest stroppene mens du sitter på sykkelen. Plasser kroken i stroppen til side rammen medlem av motorsykkelen på hver side og stram stroppene.
6

Demonter sykkel. Plasser to tie-down stropper på tie-down krokene på forsiden av tilhengeren. Plasser kroken på den andre enden av stroppene på hver side av motorsykkelen håndtaket, være forsiktig med å få stroppen fast i bremse eller clutch kabler. Stram stroppene jevnt inntil forhjulsoppheng komprimerer.
7

Sjekk ditt arbeid. Kontroller at motorsykkelen sitter rett og jevn. Foreta justeringer av stroppene hvis motorsykkelen er skjev. Rist sykkelen for å sikre at det ikke er noen bevegelse. Stram stroppene videre hvis det er noen bevegelse når sykkelen er rystet. Fjern motorsykkel rampe fra traileren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106683.html

Previous:
Next:

motorsykler