Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

BMW R1200C Vedlikehold Tips

BMW R1200C er en motorsykkel modell som ble bygget mellom 1997 og 2004 av den tyske produsenten BMW. Motorsykkelen utgangspunktet fått oppmerksomhet ved å være fremtredende kjennetegnet i James Bond action film "Tomorrow Never Dies". Den R1200C er utformet i den tradisjonelt Amerikansk "cruiser" stil, med hevet styret og en lavere sitteposisjon. Det merket BMW sin første steg inn i "cruiser" stil. Bremser

BMW R1200C er kjent for å slite ut bremsene raskt. Den tunge design og overdådige kroppsbehandling lage en stor mengde av betydning når du stopper motorsykkelen. Det er viktig å overvåke helsen til bremseklossene ved å utføre noen enkle kontroller før du tar sykkelen på veien. En enkel sjekk er å bare kjøre sykkelen ned en enkelt by blokk to eller tre ganger, stopper hver gang på slutten. Ved å gjøre dette, kan du lett måle følsomheten bremseklossene og hvorvidt de kan bli tynnslitt. De bakre bremseklosser tendens til å slites ut raskere enn de i front og må kontrolleres oftere.
Dekk

Dekkene på R1200C må kontrolleres ofte for leiligheter og generell skader. Dårlige dekk ikke bare skape farlige kjøreforhold, men kan føre til unødig belastning på motorsykkel bremser og motor. Et dekk trykkmåler bør holdes i R1200C sykkel bag til alle tider for enkel spot-kontroll av lufttrykket i dekkene. Finne riktig lufttrykk nivå er avgjørende for trivsel av motorsykkelen. Dekkene på R1200C svarer godt til en litt høyere trykk, men å finne den nøyaktige målingen vil kreve litt prøving og feiling på den delen av driveren. Under-oppblåst dekk kan føre til utblåsninger så alltid sjekk for lekkasjer i dekkets slitebane.
Chain

motorsykkelens kjeden er satt under intens belastning hver gang sykkelen brukes. Bruke et kommersielt kjede spray for å smøre metall kjede så ofte som mulig. Den siden av kjettingen som kommer i kontakt med tannhjulene skal motta hoveddelen av smøring. Kjeden skal smøres direkte etter en tur slik at varmen av kjeden kan lett absorbere smøreoljer. En fille eller en avis skal ligge over felgen mens smøre kjedet. BMW R1200C har dyre krom felger samt et generelt stilig utseende, noe som trenger å bli beskyttet, mens andre deler av bilen blir reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107396.html

Previous:
Next:

motorsykler