Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Beste Motorsykkel Rides for Fall Colors

En av de beste ting om å eie en motorsykkel er at de er perfekte kjøretøy for naturskjønne stasjoner. Biler isolere beboere fra omgivelsene. Selv om du ruller vinduene ned, er du fortsatt vedlagt. Men alle rytterne få oppleve naturen fra setet på en motorsykkel. Ingen stål bur skiller deg fra omgivelsene. Heldigvis for MC-entusiaster, mange andre føler det på samme måte og katalogisere noen av de mest imponerende ritt å se høstfarger på en motorsykkel. Scenic Highway 7 i Arkansas

Arkansas kaller seg "The Natural State" med god grunn. Selv de mest befolkede byer er flush med trær og omgitt av villmark. Arkansas Scenic Highway 7 er kjent som en hovedvei mellom byene Hot Springs og El Dorado med fantastiske farger i løpet av høsten. Motorveien looper rundt gjennom Ouachita Mountains og passerer gjennom eller nær flere statlige parker, inkludert White Oak Lake State Park og DeGray Resort State Park, som begge kjent for å holde sine skogsområder skjønnhet. Motorveien går gjennom en del av hver av statene fire geografiske regioner, noe som gir en bit av hele staten.
Tail of the Dragon

Kanskje den mest berømte og lett en av de farligste drivende veiene i landet, er det Tail of the Dragon en kan ikke gå glipp av muligheten for ivrige motorsyklist. Bare ta det rolig. Svingene er vill og vrir ofte uforutsigbar. Mange prøver å kjøre den fort, ser svingete fjellvei som den ultimate testen er sjåføren evne, men de er definitivt glipp av den naturlige skjønnheten i landskapet. The Tail er en 11 kilometer lang strekning av US Highway 129 mellom Tennessee og North Carolina. Resten av motorveien er også utrolig vakker, men Tail spesifikt inneholder godt over 300 omdreininger i sine korte 11 miles. Ha det gøy, men husk å være trygg. Den 30 mph fartsgrensen er der for en grunn.
Cherohala Skyway

Cherohala Skyway er en 36 kilometer lang strekning av motorveien ligger ikke langt fra Tail of the Dragon. Ligger på over en kilometer over havet og kjører gjennom den fjellrike backwoods of North Carolina og til slutt ned i Tennessee, er denne motorveien fjernt fra sivilisasjonen. De eneste anlegg for hele strekningen er noen bad og noen strategisk plasserte utsikt, slik at du kan stoppe og nyte utsikten rolig. Det er en fjellvei og som sådan kan være farlig og bør gjøres med forsiktighet. Overholde fartsgrensen og faresignaler, imidlertid, og ryttere bør ikke ha problemer med å ta i de enorme høstfarger som forblir blottet for sivilisasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107124.html

Previous:
Next:

motorsykler