Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Rengjør forgasseren på en CBR250RR

Hondas CBR250RR er en liten kapasitet sports sykkel fra Japan. Selv om den proprietære bensininnsprøytning systemet har blitt brukt på Hondas 2011 modell og framover, eldre maskiner bruker en tradisjonell fire-forgasser system. Hvis forgassere blir tilstoppet med skitt, kan det alvorlig svekke den generelle ytelsen til sykkelen, forårsaker misfires, grov løping og problemer når du starter. Rengjøring av forgassere er en enkel prosess som kan oppnås med noen få verktøy og kan forbedre ytelsen til sykkelen din. Du trenger
Sett av halvmåne fastnøkkel
Phillips skrutrekker
Sett med Allen fastnøkkel
Forgasser rengjøringsmidler
Vis flere instruksjoner
en

Slå av tenningen til sykkelen og sette den på høykant stå. Hvis du nettopp har vært på en tur, la minst 30 minutter for at motoren kjøles ned.
2

Slipp hendelen på baksiden av setet og fjerne det. Dette vil avsløre ankerbolten på baksiden av gasstanken. Fjern bolten og løft gasstanken. Koble gummislanger fører til drivstoff petcock.
3

Fjern Phillips skruene rundt luftfilterboksen. Løft av lokket og ta ut luftfilteret. Dette vil avsløre flytte Phillips skruene som kan brukes til å frigjøre den nedre halvdelen av luftfilterboksen.
4

Løft ut luftfilterboksen å avsløre toppen av forgassere. Løsne Allen boltene som holder dem til resten av motoren og løfte dem ut av rammen.
5

Fjern bensinkranen nivå ved å slippe låseskruen, og deretter fjerne de fire skruene som holder mellomgulvet til forgasseren kroppen.
6

Separat mellomgulvet fra resten av forgasseren, deretter skru og ta ut silen cap, O-ring og skjerm. Spray alle delene med forgasser renere og tørk dem av med en klut. Skyll dysene gjennom med renere. Monter og skru delene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111453.html

Previous:
Next:

motorsykler