Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Charge en 600RR Honda motorsykkel

The CBR600RR har vært en tillitvekkende og konkurransedyktig stift av Hondas sport sykkel linjen siden sin debut i 2003. Etter å ha gjennomgått tre separate designendringer, hver med sikte på å sentralisere motorsykkelens masse å forbedre håndtering, er CBR600RR fylt med komplekse innovasjoner. Dessverre kan disse nyvinningene foreta regelmessige vedlikehold oppgaver - som å lade CBR batteri - ser ut til å være litt av en utfordring. Heldigvis, få tilgang til og lading av batteriet er enklere enn det ser ut, krever bare en umbraconøkkel, en skrutrekker, og en batterilader. Du trenger
unbrakonøkkel
Phillips-skrutrekker
Batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Trekk de bakre kantene av rytterens sete oppover å eksponere Allen-bolter som fester setet til rammen. Ved hjelp av en umbraconøkkel, skru boltene og fjern dem. Løft baksiden av setet oppover, deretter til baksiden av motorsykkelen, for å løsne tappene på forsiden av setet fra rammens fangst faner. Stille inn setet til side.
2

Finn batteriet innenfor motorsykkelens sub-frame i bunnen av drivstofftanken. Hvis du må ta ut batteriet for lading andre steder, trekk batteriet-festestroppe av batteriet skuffen og skru av batteripolene med en Phillips-skrutrekker. Koble fra den negative (-) terminal, deretter den positive (+) terminal
3

Koble batteriladeren er ledningene til batteriet, og starter med den positive (+) bly.. Deretter kobler den negative (-) ledningen til batteriet. La batteriet lade helt. Koble laderen sin leder, negative bly først, etterfulgt av det positive.
4

Sett batteriet inn i batteriet skuffen hvis du har fjernet det tidligere. Koble til batteriet og oppbevaring stroppen. Skyv tappene på forsiden av setet inn i rammens faner og senke setet på rammen. Sett og stram setet festeboltene med en umbraconøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106843.html

Previous:
Next:

motorsykler