Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere ventiler på en Honda 300EX

Justere ventiler på en Honda 300EX ATV er relativt ukomplisert. Den mest tidkrevende aspekt av fremgangsmåten er å fjerne deler og komponenter for å få tilgang til vinkelarmene og ventil justerbar. Alle med grunnleggende mekanisk kunnskap og et sett med metriske verktøy kan justere ventilene på en 300EX. Mange erfarne ryttere og mekanikere kan gjøre jobben på mindre enn en time. Hvis du justerer ventilene for første gang, har service manualen for din Honda 300EX på hånden for å hjelpe med å identifisere de enkelte deler og komponenter i forbindelse med inngrepet. Du trenger
metriske stikkontakter og skralle
Metric skiftenøkler
Allen fastnøkkel
skrutrekker
0,004 mm bladsøker
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse
en

Fjern bakskjermen-sete forsamlingen til å få tilgang til batteriet. Koble den negative batterikabelen og flytte enden av kabelen bort fra batteriet. Vri drivstoff petcock spaken til lukket posisjon.
2

Trekk ventilasjonsslangen av gassen cap for hånd og ta av lokket. Trykk push pins som holder gasstanken dekselet på plass med baken av en skralle håndtak. Trekk dekselet mot baksiden av ATV og løft det av.
3

Finn og fjern de metriske bolter og Allen bolter som fester ett stykke foran fender enhet til rammen. Lette fender enheten fremover nok til å koble frontlys ledninger og tenning ledninger på baksiden av hånden. Løft fender enheten for å få tilgang til drivstofftanken heat protector.
4

Trykk push pins hvor forgasseren luftventilen festes over varmen beskytter. Fjern clutchen kabelen fra kabelføringen ovenfor beskytteren og flytte kabelen til siden. Løsne de metriske bolter som fester varme protector på plass og løft varme protector av for å få tilgang til ventilhetter på toppen av topplokket.
5

Løsne og fjern ventilhetter på topplokket med en mm fastnøkkel til å få tilgang til innsug og eksos ventil rocker armer og ventil justerbar.
6

Fjern den lille timing dekselet på venstre side av motorhuset med en umbraconøkkel for å gi en visning av taktmerkene og indikatoren-pekeren. Fjern større dekselet nedenfor for å få tilgang til veivakselen bolten.
Valve Adjustment
7

Sett 300EX overføring i nøytral. Fest en beregning socket på veivakselen bolten der større timing dekselet ble fjernet. Rotere bolten med klokka som du observerer inntak ventil rocker arm på forgasseren siden av topplokket. Rotere bolten inntil rocker arm er fullt opp. Hvis det er nødvendig, roter veivakselen bolten igjen for å bestemme fullt opp stillingen.
8

Legg merke til plasseringen av taktmerket "T" i forhold til timing indikator-pekeren der mindre timing dekselet ble fjernet . Drei veivakselen bolten en liten mengde uansett til merket er direkte i tråd med indikatoren.
9

Løsne mutteren på inntak ventil rocker arm adjuster med metriske socket og skralle. Skyv en 0,004 mm platelære mellom den nedre flate av vippearmen og toppen av ventilstammen. Snu rocker arm justering stammen med en skrutrekker og juster klaringen så trådmåleren glir inn og ut med en viss motstand. Stram låsemutteren forsvarlig.
10

Drei veivakselen bolten med klokka som du observerer eksos ventil rocker arm på motsatt side av topplokket. Rotere bolten inntil rocker arm er fullt opp. Løsne mutteren og juster klaringen med bladsøker og skrutrekker. Stram låsemutteren forsvarlig.
11

Sett av ventilhettene og stram hver. Sett på varmen beskytter og reposisjonere clutch kabelen i kabelen guide. Sett på forgasseren luftventilen. Fest de resterende komponenter, ledninger og fender enheten i omvendt rekkefølge fjernet. Koble den negative batterikabelen før du fester bakskjermen-sete montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111169.html

Previous:
Next:

motorsykler