Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Kawasaki G3SS frontlys

Kawasakis G3SS ble drevet av en 90 cc, ensylindret totaktsmotor og ble produsert 1969-1975. I motsetning til Kawasakis rip-brølende Mach III motorsykkel, som dominerte dra strips rundt om i verden, ble de G3SS utformet som en mindre og mindre skremmende maskin som var perfekt for nye ryttere. Den G3SS har blitt noe av et samleobjekt siden den spede begynnelse, med eksempler som blir funnet i en rekke forhold. Gjenopprette en av disse små maskinene kan være vanskelig, spesielt siden deler blir knappe. Men opprettholder Kawasaki fortsatt en aktiv lager av reservedeler 6-volts lyspærer. Du trenger
Phillips skrutrekker
6-volt, 1,5 watt frontlys pære (Kawasaki del no. 92069-024)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruen fra nedre høyre side av svart frontlys boliger, med en stjerneskrutrekker.
2

Trekk den nederste kanten av det ytre frontlys trim ring av frontlys boliger for hånd. Løft øvre kant av kantringen ut av leppen støpt inn i toppen av frontlys boliger. Trekk den ytre trim ring og den vedlagte frontlys linsen bort fra frontlys boliger.
3

Skyv pære socket mot baksiden av frontlys linse, deretter vri kontakten mot klokken for å frigjøre frontlys pære. Trekk kontakten og frontlys pære ut av frontlys linsen.
4

Sett inn en ny 6-volt, 1,5 watt frontlys pære i frontlys linsen. Plasser kontakten over baksiden av pæren, og skyv kontakten fremover og vri den med klokken for å låse pære på plass.
5

Hook toppen av ytre trim ring over kanten av frontlys boliger. Skyv bunnen av trim ring mot frontlys boliger til hele kantringen er montert helt inntil frontlys boliger.
6

Skru skruen i bunnen høyre side av frontlys boliger for å sikre trimme ringen på plass, med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111297.html

Previous:
Next:

motorsykler