Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Primær sak Oil i en 1988 Sportster

Harley-Davidson 1988 Sportster-serien motorsykkel ble drevet av en daværende ny Evolution motor. I motsetning til Twin-Cam motorer som brukes av den nyere Softail og Touring-modellene, som brukes separat girkasse og primære kjede-drivverkskomponentene huset det Sportster begge komponentene i det primære kjeden tilfelle. Dette eliminert behovet for å erstatte en overføring-spesifikke glidemiddel under rutinemessige oljeskift. Imidlertid må væsken inneholdt med den primære kjeden tilfelle byttes hver 2500 miles for å sikre jevn drift fra girkasse. Du trenger:
T-27 og T-40 Torx skrutrekker
oljeavtappingsbeholder
Shop rag
Primary dekselet bunnpluggen O-ring
en Quart, Harley-Davidson Formula + Primary kjedekasse væske
Vis flere instruksjoner
en

Start Sportster og ta det for en kort 5 til 10 minutters tur for å varme den primære væske til driftstemperatur. Parker Sportster på sidestand sin og la den avkjøles i 10 minutter, når motorsykkelen har varmet.
2

Monter Sportster på en motorsykkel-spesifikke jack eller stå for å støtte det i oppreist stilling.

3

Skru alle seks bolter fra clutch inspeksjonsluke, som ligger på den bakre delen av den ytre primære kjedekasse deksel på venstre side av motoren, ved hjelp av en T-27 Torx skrutrekker. Trekk dekselet og pakningen bort fra den ytre primære kjedekasse dekselet.
4

Skru den primære kjedekasse drain bolt, som ligger langs den nedre kanten av dekselet og rett under clutch inspeksjon porten, ved hjelp av en T- 40 Torx skrutrekker. Drenere den primære væske inn i en oljeavtappingsbeholder.
5

Trekk O-ring av av spunsgjengene og erstatte den med en ny O-ring. Rengjør pluggen med en lofri butikk fille, deretter skru tappepluggen i bunnen av den primære kjedekasse for hånd. Stram tappepluggen til seks fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en T-40 Torx socket.
6

Hell opp til en liter Harley-Davidson Formula + Primær kjedekasse væske inn i primære kjedekasse gjennom clutch inspeksjon porten. Slutt å fylle når det primære væske er på nivå med den nedre kanten av clutch kurv avholdes innen kjedekasse.
7

Tørk bort sølt primære væske med en butikk fille, deretter installere clutch inspeksjonsluke og pakning på det ytre primære kjedekasse dekselet. Trekk de clutch Inspeksjonsdeksel bolter med en T-27 Torx skrutrekker. Stram boltene til 10 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en T-40 Torx-kontakten. Start på øverste bolten, og veksler mellom de gjenværende boltene i en stjerne-formet mønster.
8

Fjern Sportster fra jack eller stå, så senk den ned sidestand sin.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111296.html

Previous:
Next:

motorsykler