Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri aluminiumsribber på en motorsykkel

De aluminiumsribber kastet inn i topplokket av en luftkjølt motor fungerer som en radiator, tegning varmen vekk fra forbrenningskammeret og inn i den omkringliggende luften. Dessverre, finnene også samle skitt, skitt og olje over tid, noe som resulterer i en lite attraktiv rotet som kan redusere finnene evne til å kjøle motoren. Bruk en av flere spray-on rengjøring produkter på markedet til en viss grad av suksess, men kan de avfettingsmidler i disse rengjøringsmidler påvirker malingen påføres motoren. Som et alternativ, rengjøre kjøleribbene ved hjelp husholdning rengjøring produkter. Du trenger
Bucket
Grease-cutting oppvaskmiddel
Medium-stritter plastbørste
Automotive hårføner
lofri butikk håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Park motorsykkelen vekk fra direkte sollys. La motoren og eksos avkjøle å ta på.
2

Fyll en liten, ren bøtte med varmt vann og et fett-cutting oppvaskmiddel.
3

Skyll motorens kjøleribber med et lavtrykk strøm av vann for å fjerne løs skitt og rusk, unngå motorsykkelens luft boks eller luftfilter.
4

Skrubb topplokket, med en middels stritter plast pensel, arbeider såpevann mellom kjøleribbene. Skyll sylinderen ofte å fjerne løsnet oppbygging.
5

Skyll topplokket grundig, deretter blåse tørke motoren og eksosanlegget, ved hjelp av en bil hårføner satt til lav. Tørk eventuelle gjenværende vanndråper med en lofri butikk håndkle for å tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111660.html

Previous:
Next:

motorsykler