Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fordelene av syntetisk Motorcycle Oil

I motsetning til oljebaserte oljer , er syntetisk motorolje designet og laget med tilsetningsstoffer for å øke sine fordeler. Syntetiske motoroljer kan forhindre rust , holde motorene renere og redusere friksjonen . Temperaturer

Syntetiske motor oljer er opprettet for å operere med ekstremt lave og høye temperaturer, som strekker seg fra minus 40 grader til 450 grader Fahrenheit , ifølge AA1 Car. Bruken av syntetiske oljer reduserer stress plassert på en motorsykkelens startmotor og batteriet når motoren først startes. Luftkjølte motorsykkel motorer kan dra nytte av syntetiske oljer evne til å operere ved høye temperaturer , ifølge Mobil Oil .
Endringer

Kostnaden for syntetiske motor oljer er vanligvis større enn for petroleum - oljer. Syntetiske oljer ikke bryte ned kjemisk som det aldre som oljebaserte oljer , øker tiden mellom oljeskift på en motorsykkel .
Clean

Tilsetningsstoffene innen syntetiske oljer kan være utformet for å holde en motor renere enn de som brukes med petroleumsbaserte oljer . Syntetiske oljer kan vanligvis blandet med oljebaserte oljer for å øke ytelsen til olje med en redusert kostnad i forhold til ublandet syntetisk olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109443.html

Previous:
Next:

motorsykler